Obnoviť stránku

ZOTAC GeForce 9600GT 512MB DDR3 Eco Edition

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC GeForce 9600GT 512MB DDR3 Eco Edition

Výkonná grafická karta určená pre náročnejšie hry a aplikácie.Karta je vyrobená moderným 65 nm procesom, jej jadro beží na 600 MHz, pamäte typu DDR3 majú celkovú kapacitu 512 MB a frekvencii 1800 MHz.Vďaka použitie 256 bitovej zbernici je dátová priepustnosť neskutočných 57,6 GB/s.Karta disponuje dvoma DVI výstupmi pre pripojenie k LCD monitorom alebo televízorom.Je plne kompatibilný s najnovším PCI Express rozhraním vo verzii 2.0, ktoré prenáša vyššiu dátovú priepustnosť ako pôvodný PCI Express.Je samozrejme spätne kompatibilný aj so starším PCI Express rozhraním.
Jadro s unifikovanou architektúrou má spoločné jednotky pre vertexové, geometrické i pixelové operácie.Pri použití grafického rozhrania DirectX 10 je možné dynamicky meniť pomery týchto jednotiek a vďaka tomu sú všetky maximálne využité.Nedochádza tak k situácii ako u čipov so staršou architektúrou, kde boli vertexové a pixelové jednotky oddelené, keď jedna časť výpočtových jednotiek bola maximálne vyťažená a druhá nie.
Technológia SLi umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s dvoma slotmi PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie pomocou mostíka.Výsledný obraz na monitore je horizontálne rozdelený a pomer jednotlivých strán sa mení v závislosti na pracovnom vyťažení jednotlivých kariet.Poskytujú tak až dvojnásobný výkon v niektorých grafických aplikáciách.
Parametre a špecifikácie:

Jadro:
NVIDIA GeForce 9600GT (G94) Počet stream procesorov:64 Výrobné technológie:65 nm
Pamäť:
512 MB DDR3
256bitové sběrnice
Priepustnosť pamäte:57,6 GB/s.
Frekvencia:
Jadro:600 MHz
Pamäť:1800 MHz
Rozhranie:
PCI Express x16 2.0
Výstupy:
2 x DVI
1 x HDMI
Rozmery:
Typ chladiča:Jednoslotový Dĺžka karty:cca 23 cm
Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 4.0 Podpora OpenGL 3.0, Microsoft DirectX 10 NVIDIA SLI technology HDCP NVIDIA Lumenex Engine NVIDIA Quantum Effects technology NVIDIA PureVideo NVIDIA CUDA
Energetická náročnosť:
Minimálny výkon zdroja:

Kód:  EB020d
Produktové číslo:  ZT-96TES3G-FSL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03