Obnoviť stránku

ZOTAC ZBOX Sphere OI520 PLUS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX Sphere OI520 PLUS

Plnohodnotný počítač ukrytý v miniatúrnom tele s nezvyklým dizajnom v tvare gule ponúkne veľmi nízku spotrebu, ktorá nezaťaží životné prostredie ani vašej peňaženku. Dvojjadrový procesor s integrovanou grafickou kartou zaručí plynulú odozvu systému, umožní vám prehrávať videá, prezerať fotky, chatovať s priateľmi na sociálnych sieťach alebo pracovať v kancelárskych aplikáciách.
Na základnej doske je integrovaný dvojjadrový procesor   Intel Core i5 4200 z novej rodiny Haswell, ktorého jadrá tikajú na frekvencii 1,6 GHz. Vďaka Intel Turbo Boost 2 však dosahujú taktu až 2,6 GHz. Moderné 22 nm výrobný proces a pokročilá optimalizácie sú zárukou nízkej spotreby as tým spojeného minimálneho zahrievanie vnútorných komponentov. Integrovaná grafika Intel HD Graphics 4400 ponúkne slušný výkon s ??minimálnou spotrebou a poradí si s akceleráciou 3D videa aj menej náročnými hrami, čím robí z minipočítačov centrum multimediálnej zábavy.
Počítač je osadený 4GB DDR3 moduly a 2,5 "pevným diskom s kapacitou 500 GB. Zabudovaná čítačka kariet si poradí s najbežnejšími typmi pamäťových médií a pre pripojenie periférií poslúži štvorica vysokorýchlostných USB 3.0 portov. K monitoru alebo televízii pripojíte obraz cez digitálny HDMI alebo DisplayPort . Prenášať dáta medzi mobilnými zariadeniami a počítačom môžete prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.0.
Kvôli minimálnemu zahrievania nie je k chladenie vnútorných komponentov potreba vysokého prietoku vzduchu a ventilátor môže ísť na minimálne otáčky, v ktorých nevydáva rušivé zvuky alebo vibrácie. Počítač je kompatibilný s operačnými systémami Microsoft Windows 7 aj novším Windows 8.

Kód:  AZ105g
Produktové číslo:  ZBOX-OI520-P-BE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16