Obnoviť stránku

ZOTAC ZBOX PI221

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX PI221

Portfólio miniatúrnych počítačov sa stále rozširuje, a tak so svojím prichádza aj známa spoločnosť ZOTAC. Vreckový počítač ZOTAC ZBOX PI221 v sebe skrýva plnohodnotný počítač, ktorý premení vašu televíziu v multimediálne centrum plné zábavy. Môžete sa tešiť na moderný systém Windows 10 s radom užitočných funkcií a vylepšeným obchodom Windows Store, ktorý je plný skvelých aplikácií a hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Plnohodnotný počítač v miniatúrnom prevedení
  • Ideálny ako domáce multimediálne centrum
  • Pokročilý procesor s pasívnym chladením
  • Moderný operačný systém Windows 10
  • Rýchla bezdrôtová WiFi

Dostatočný výkon a moderný výbava

Kompaktná konštrukcia je vybavená základnými konektormi USB 3.0, LAN (RJ-45) a čítačkou pamäťových kariet micro SD. Bezdrôtové pripojenie obstará WiFi štandardu 802.11 ac a Bluetooth, ktorý určite využijete pre spárovanie s bluetooth klávesnicou či myšou. Výkon zastupuje pokročilý procesor Intel Atom s pasívnym chladením a integrovanou grafikou Intel HD Graphics. Dostatočné 32 GB úložisko je možné rozšíriť už spomínanou pamäťovou kartou micro SD/SDHC/SDXC.

Ľahko prenosný

Vďaka video výstupu HDMI je možné mini počítač pripojiť k televízii, projektoru alebo monitoru. Užívatelia v pracovnom nasadení iste ocenia, že nie je problém mať počítač stále pri sebe a zapojiť si ho napríklad do televízie v hotelovej izbe či do projektora na firemnej prezentácii.

 
Kód:  AZ102e3d
Produktové číslo:  ZBOX-PI221-W3B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17