Obnoviť stránku

ZOTAC ZBOX ID91

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX ID91

Plnohodnotný počítač ukrytý v miniatúrnom tele ponúkne veľmi nízku spotrebu, ktorá nezaťaží životné prostredie ani vašej peňaženku. Dvojjadrový procesor s dedikovanou grafickou kartou zaručí plynulú odozvu systému, umožní vám prehrávať videá, prezerať fotky, chatovať s priateľmi na sociálnych sieťach alebo pracovať v kancelárskych aplikáciách. Pomocou dodávaného VESA držiaku je možné počítač umiestniť na zadnú stranu monitora alebo televízie.
Na základnej doske je integrovaný dvoujádorvý procesorIntel Core i3 4130T z novej rodiny Haswell, ktorého jadrá tikajú na frekvencii 2,9 GHz.Moderný 22 nm výrobný proces a pokročilá optimalizácia sú zárukou nízkej spotreby as tým spojeného minimálneho zahrievanie vnútorných komponentov. Integrovaná grafická karta oproti predchádzajúcej generácii ponúkne vyšší výkon v hrách a poradí si aj s akceleráciou 3D videí, čím robí z minipočítače centrum multimediálnej zábavy.
Až 16 GB operačnej pamäte RAM verzieSO-DIM DDR3, Ktorými možno počítač osadiť, je pripravené pracovať s mnohými naraz spustenými aplikáciami. Na uloženie dát využíva počítač slot pre2,5 "disks prenosovou technológiouSATA III Zabudovaná čítačka kariet si poradí s najbežnejšími typmi pamäťových médií a pre pripojenie periférií poslúži štvorica vysokorýchlostnýchUSB 3.0 portov. K monitoru alebo televízii pripojíte obraz cez digitálnyDVIalebo HDMI.Prenášať dáta medzi mobilnými zariadeniami a počítačom môžete prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth 4.0.
Kvôli minimálnemu zahrievanie nie je k chladenie vnútorných komponentov potreba vysokého prietoku vzduchu a ventilátor môže ísť na minimálne otáčky, v ktorých nevydáva rušivé zvuky alebo vibrácie. Počítač je kompatibilný s operačnými systémami Microsoft Windows 7 i novším Windows 8.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Procesor

Rad procesora Intel Core i3
Frekvencia procesora 2,9 GHz (2 900 MHz)
Max TDP 35 W
Funkcie procesora HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11 b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 16 GB
Počet slotov RAM 2 ks

Výstupy

Grafické DVI, HDMI
Ďalšie LAN
Kód:  AZ102x8
Produktové číslo:  ZBOX-ID91-BE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13