Obnoviť stránku

ZOTAC ZBOX BI322 Windows 10

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ZOTAC ZBOX BI322 Windows 10

ZOTAC ZBOX BI322 je mini počítač, vyznačujúci sa nízkou energetickou náročnosťou, dostatočným výkonom pre kancelárske aj multimediálne využitie a tichou prevádzkou. Jedná sa o počítač, ktorý ľahko zapadne vedľa vašej LED televízie. Tú možno ľahko s BI322 prepojiť digitálnym rozhraním HDMI vo vysokom rozlíšení a ďalšie zariadenia zároveň pripojíte cez Displayport. Všetky svoje dáta si uložíte na 32 GB SSD disk a ešte máte možnosť ďalšieho rozšírenia vďaka jednému 2,5" voľnému slotu pre SATA HDD a SSD. Počítač je dodávaný s predinštalovaným operačným systémom Microsoft Windows 10.

Kľúčové vlastnosti

  • Miniatúrne PC do obývačky vhodné pre pripojenie k televízii
  • Úsporný procesor Intel s dostatočným výkonom pre multimédiá
  • 32 GB SSD v základe s možnosťou ďalšieho rozšírenia o 2,5" HDD alebo SSD
  • Moderný obojstranný konektor USB 3.0 typu C

Miniatúrne PC pre multimédiá s tichou prevádzkou

O výpočtový výkon sa v počítači stará dvojjadrový procesor Intel Celeron N3050 architektúry Braswell, ktorého jadrá pracujú na frekvencii až 2,16 GHz. Priamo v procesore sa tiež nachádza grafická karta Intel HD Graphics s úspornou prevádzkou a podporou DirectX 11.2 a OpenGL 4.3. Zvláda teda aj videá v HD rozlíšení. Táto verzia má predinštalovanú 2 GB operačnú pamäť DDR3L.

Výbava, ktorá vás ničím neobmedzí

Priaznivci digitálnej fotografie alebo mobilných zariadení uvítajú integrovanú čítačku pamäťových kariet 3v1 (SD / SDHC / SDXC). Ovládacie periférie a ďalšie príslušenstvo pripojíte cez štvoricu USB portov, vrátane dvoch vysokorýchlostných vo verzii 3.0 a jedného obojstranného 3.0 typu C. Samozrejmosťou je sieťová konektivita cez gigabitovú sieťovú kartu.

Kód:  AZ102q5n3
Produktové číslo:  ZBOX-BI322-BE-W3B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12