Obnoviť stránku

ZOTAC ZBOX BI320 PLUS W8.1 Bing

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX BI320 PLUS W8.1 Bing

ZOTAC ZBOX BI320 PLUS je mini počítač, vyznačujúci sa nízkou energetickou náročnosťou, dostatočným výkonom pre kancelárske využitie a tichou prevádzkou. Jedná sa o prípravu počítača, ktorá ľahko zapadne vedľa vašej LED televízory. Tú možno ľahko s BI320 PLUS prepojiť digitálnym rozhraním HDMI vo vysokom rozlíšení a ďalšie zariadenia zároveň pripojíte cez port DVI. Všetky svoje dáta si uložíte na 64GB SSD disk.
O výpočtový výkon sa v počítači stará dvojjadrový procesor Intel Celeron 1037 architektúry Haswell, ktorého obe jadrá pracujú na frekvencii 1,8 GHz. Priamo v procesore sa tiež nachádza grafická karta Intel HD Graphics s úsporným prevádzkou a podporou DirectX 11.1 a OpenGL 4.3. Zvláda teda aj videa v HD rozlíšení. Vo verzii Plus nesmie chýbať 2GB operačná pamäť DDR3.
Priaznivci digitálne fotografie alebo mobilných zariadení uvítajú integrovanú čítačku pamäťových kariet 6v1 (MMC/SD/SDHC/MS/MS Pro/xD). Ovládacie periférie a ďalšie príslušenstvo pripojíte cez šesticu USB portov Vrátane štyroch vysokorýchlostných vo verzii 3.0 alebo bezdrôtovo pomocou Bluetooth verzia 4.0 . Samozrejmosťou je sieťová konektivita cez gigabitovú sieťovú kartu.
Počítač ZOTAC ZBOX BI320 PLUS je dodávaný s predinštalovaným operačným systémom Microsoft Windows 8.1 BINGO v anglickej verzii. Súčasťou počítača je však držiak VESA pre praktické uchytenie na zadnú stranu monitora alebo televízie, čím si ušetríte veľa miesta na stole.

Kód:  AZ102q5n
Produktové číslo:  ZBOX-BI320-BE-W3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16