Obnoviť stránku

ZOTAC GeForce GTX980 4GB DDR5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC GeForce GTX980 4GB DDR5

Myslíte to s hraním počítačových šlágrov skutočne vážne? Potom vám nezostáva nič iné než siahnuť po novom modeli s čipom NVIDIA GeForce GTX 980. Starostlivo vykonaná karta od známeho výrobcu Zotac v sebe ukrýva vybrúsený diamant v podobe úplne nového čipu GM204. Ten patrí do architektúry Maxwell, ktorá je doslova pretkaná najmodernejšími technológiami tak, aby poskytla naozajstný zážitok z hry. Úplne po práve sa radí na pomyselný vrchol vo svete jednočipových grafických kariet.

Kľúčové vlastnosti

  • Najvyspelejší model pre váš vysnívaný stroj
  • Dvojnásobný výkon oproti generácii GeForce GTX 680
  • 4 GB pamäte sa závratnou rýchlosťou 7010 MHz
  • Veľmi nízke energetické nároky
  • Herné zážitky aj vo 4K kvalite
  • Technológia NVIDIA GameStream

Chcite po svojej grafike maximum

Karta naplno využíva všetkých 2048 CUDA jadier komunikujúcich cez 256bitová pamäťovú zbernicu. Frekvencia samotného jadra kmitá v základe na 1127 MHz, ale počas zaťaženia vyskočia až na vysokých 1216 MHz. Referenčný chladič v návrhu priamo od spoločnosti NVIDIA sa postará o veľmi slušné prevádzkové podmienky, ale nie je přilič vhodný pre ďalšie štelování výkonu. Ohromný nárast výkonu si užijete napríklad na 4K displejoch. Ak však máte monitor s rozlíšením iba Full HD, tak nezúfajte. S technológiou Super Resolution si vychutnáte kvalitu 4K aj v tejto konfigurácii.

Pripojte si viac monitorov

Táto karta je určená pre najnovšie rozhranie PCI Express x16 3.0. Ponúka plnú podporu rozhrania DirectX 11, medzi výstupmi nájdete po jednom DVI i HDMI portu, ale hlavne sa môžete tešiť na trojicu moderných DisplayPort vo verzii 1.2. Fajnšmekrov určite poteší možnosť streamovať svoje hry na zariadení NVIDIA Shield.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 267 mm
Výška 112 mm

Čip

Modelové označenie GTX 980
Počet stream procesorov 2 048×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 127 MHz
Frekvencia pamäte 7 010 MHz (7,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 165 W
Kód:  EB165b
Produktové číslo:  ZT-90201-10P

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04