Obnoviť stránku

ZOTAC GeForce GTX970 4GB DDR5 AMP! Extreme Core Edition

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC GeForce GTX970 4GB DDR5 AMP! Extreme Core Edition

Výkonná herná grafická karta v pretaktovanej edícii AMP! Extreme Core je určená pre herných nadšencov, ktorí to s hraním myslia naozaj vážne. Model od známeho výrobcu ZOTAC s čipom GeForce GTX 970 patrí do architektúry Maxwell a je vyrobený modernou 28nm výrobnou technológiou. 

Podpora 4K rozlíšenia

Už od výroby pretaktovaný model má navýšenú frekvenciu jadra, karta tak naplno využíva sústredený výkon 1664 CUDA jadier komunikujúcich cez 256bitovú pamäťovú zbernicu. Takt 4GB GDDR5 pamäte je nastavený na vysokých 7200 MHz, vysoký výkon pocítite pri hraní v rozlíšení 4K. Fajnšmekrov poteší možnosť streamovať svoje hry na zariadení NVIDIA Shield vďaka technológii NVIDIA GameStream. 

Dynamic Super Resolution pre lepší zážitok

Základná frekvencia je na hodnote 1228 MHz, počas zaťaženia však nie je problém dosiahnuť až 1380 MHz. Technológia GPU Boost monitoruje frekvenciu karty a upravuje ju tak, aby ste v každej hre dosiahli optimálny výkon. Nárast výkonu si užijete napríklad na 4K displejoch a ak máte monitor s rozlíšením iba Full HD, s technológiou Super Resolution si vychutnáte kvalitu 4K aj v tejto konfigurácii. Nesmie chýbať ani NVIDIA PhysX pre výpočet realistickej fyziky. Vďaka podpore technológie SLI budete môcť zapojiť viac kariet do jedného systému a škálovať tým grafický výkon, podmienkou je kompatibilná základná doska. 

Nežiaduce teplo odvádza moderný systém s trojicou riadených ventilátorov IceStorm s lepším prúdením vzduchu. Karta je určená pre najnovšie rozhranie PCI Express x16 3.0. Ponúka plnú podporu rozhrania DirectX 12, medzi výstupmi nájdete trojicu DisplayPort a po jednom konektore DVI a HDMI. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 303,04 mm
Hĺbka 111,15 mm

Čip

Modelové označenie GTX 970
Počet stream procesorov 1 664×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 228 MHz
Frekvencia pamäte 7 200 MHz (7,2 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EB164z
Produktové číslo:  ZT-90107-10P

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17