Obnoviť stránku

ZOTAC GeForce GTX780 OC 3GB DDR5 Splinter Cell Compilation

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC GeForce GTX780 OC 3GB DDR5 Splinter Cell Compilation

Nový model grafickej karty s označením GeForce GTX 780 prináša populárne spoločnosť ZOTAC. Už z výroby pretaktovaný model má výrazne navýšenú frekvenciu jadra . Karta tak naplno využíva sústredený výkon 2304 CUDA jadier komunikujúcich cez 384bitové pamäťovú zbernicu. Brutálne takt 3 GB GDDR5 pamätí je nastavený na 6208 MHz a vyženie počet snímok za sekundu na netušené hodnoty. Obrovský výkon pocítite pri hraní v nadštandardnom rozlíšení 2560 x 1600 a viac (v prípade niekoľkých pripojených monitorov) alebo pri hraní v režime NVIDIA 3D Vision .
Modernizovaná architektúra Kepler privádza jadro GK110 k maximálnemu využitiu. Základná frekvencia jadra si spokojne vrčí na 941 MHz , Ale nie je problém ju popohnať až na 993 MHz . Technológia GPU Boost monitoruje frekvenciu karty a upravuje ju tak, aby ste v každej hre dosiahli optimálneho výkonu. Nesmie chýbať ani vyhladzovanie FXAA a exkluzívne TXAA, prítomná je tiež nVidia PhysX pre výpočet realistickej fyziky. Vďaka podpore technológie SLI budete môcť zapojiť viac kariet do jedného systému a škálovať tým grafický výkon, podmienkou je kompatibilný základná doska.
O kvalitné chladenie sa stará chladič, ktorý má tri riadené ventilátory s lepším prúdením vzduchu. Tie ovievajú hliníkové rebrovanie pretkané heatpipe trubicami. Táto karta je určená pre najnovšie rozhranie PCI Express x16 3.0 . Ponúka plnú podporu rozhrania DirectX 11, medzi výstupmi nájdete dvojicu portov DVI , HDMI konektor a čoraz populárnejšie DisplayPort vo verzii 1.2.
Súčasťou bonusového balenia je kupón na tri hry zo série Splinter Cell . Jedná sa o Double Agent, Conviction a najnovší diel Blacklist.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 780
Počet stream procesorov 2 304×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier, Profesionálne

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 6 008 MHz (6,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 250 W
Prídavné napájanie 1× 6-pin + 1× 8-pin
Kód:  EB160f
Produktové číslo:  ZT-70205-10P

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02