Obnoviť stránku

ZOTAC GeForce GT730 ATX 2GB DDR3

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC GeForce GT730 ATX 2GB DDR3

Moderná grafická karta od spoločnosti ZOTAC je vhodnou náhradou za integrovanej grafickej karty, ktoré svojím výkonom aj veľkosťou pamäte niekoľkonásobne prevyšuje. Je vhodná predovšetkým do počítačov zameraných na bežné domáce multimediálne a kancelárske využitie . Vďaka výkonu karty nebude problém prehrávať dokonca Blu-ray 3D disky a vychutnať si tak trojrozmerný zážitok s vysokým rozlíšením.

Dôležitým rysom karty tejto kategórie je tiež konektor HDMI 1.4a . Výstup v tejto špecifikácii podporuje prenos video signálu až do Full HD 1080p a súčasne aj 7.1-kanálový zvuk Dolby TrueHD alebo DTS-HD Master Audio. Možnosť pripojenie dvoch displejov zrazu je určite vítanou vlastnosťou pre pracovný PC, kde tak získate dostatok miesta na pohodlné prácu.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie GT 730
Počet stream procesorov 384×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá

Pamäť

Typ pamäte GDDR3

Frekvencia

Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Počet výstupov 2

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 38 W
Kód:  EB157a2
Produktové číslo:  ZT-71103-10L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07