Obnoviť stránku

ZOTAC GeForce GT630 1GB DDR3 SE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC GeForce GT630 1GB DDR3 SE

Grafická karta nižšej triedy ZOTAC GeForce GT630 s 1 GB DDR3 je určená pre všetkých užívateľov, ktorí si chcú občas zahrať aj nejakú tú hru, ale nehodlajú kvôli tomu rozbíjať svoje prasiatko. Za veľmi zaujímavú cenu ponúka dostatok výkonu na to, aby plynulo rozhýbala aj časť moderných hier. Svoje uplatnenie nájde aj v zostavách zameraných na domácu prácu s multimédiami, akceleráciu HD videí vrátane Blu-ray 3D za sprievodu 7.1kanálového zvuku.
Spoločnosť ZOTAC zvolila pre svoj model nereferenčných chladič, Tvorený jedným aktívnym ventilátorom s tichým chodom. Vďaka tomu vás pri prevádzke nebude nijako rušiť a zároveň budú všetky kritické časti karty dobre chladiť, čím bude zaistená ich dlhá životnosť.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GT 630
Počet stream procesorov 96×
Výrobné technológie 40 nm

Výkon a použitie

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 1 333 MHz (1,33 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 65 W
Kód:  EB034j1a
Produktové číslo:  ZT-60412-10L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12