Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zostavenie PC na mieru

3,0 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
52 €

Zostavenie PC na mieru

Službu nie je možné zakúpiť ku komponentom, ktoré sú skladom u partnera.

Chápeme, že každý zákazník má špecifické požiadavky a že niektorí z vás sa neuspokoja s bežne dostupnými zostavami. Vďaka službe Alza PC na mieru môže byť každý počítač originál. O svojom novom PC máte jasno, ale chcete sa poradiť so skúseným technikom? Alebo máte len predstavu o cene a zameraní, ale samotné zostavenie počítača je pre vás strašiak? Pre akúkoľvek individuálnu požiadavku máme riešenie. Stačí len zakúpiť službu Zostavenie PC na mieru a my sa postaráme o profesionálnu montáž vášho stroja. Cena služby je 52 €. Pri tejto službe od nás získavate na finálnej faktúre len 1 produkt Alza individuál, na ktorý sa vzťahuje záruka. Objednávate tak počítač, nie komponenty.

Na svoj nový počítač nemusíte čakať

Náš technik vás kontaktuje najneskôr do 24 hodín po zaplatení objednávky a prekonzultuje zvolené komponenty. Zostavu začneme stavať po záväznom potvrdení – v reakcii na výzvu technikom, mailovú či telefonickú komunikáciu.

  • Technik vás vždy kontaktuje najneskôr do nasledujúceho pracovného dňa.
  • Konzultácie e-mailom aj telefonicky, ako to bude vyhovovať vám.
  • Doručenie hotovej zostavy do 4 pracovných dní od potvrdenia s technikom.
  • Precízna úprava káblov.

Ak niektoré komponenty nebudú vhodne vybrané či kompatibilné, ponúkne vám technik vhodnú alternatívu.

Po kompletizácii a dôkladných testoch všetkých komponentov a konektorov, vám zašleme informáciu o možnosti prevzatia či zaslaní.

Služba PC na mieru

Záruka 3 roky na všetky nami montované PC zostavy

V prípade hardvérovej poruchy vykonáme opravu alebo výmenu nefunkčných komponentov. Ak sa vyskytnú problémy s operačným systémom, pokúsime sa ho vyliečiť, prípadne zabezpečíme jeho preinštalovanie vrátane zálohy všetkých vašich dát.

  • Veríme kvalite vybraných komponentov
  • Bezplatný servis v prípade hardvérovej poruchy
  • Vyriešime aj problémy s operačným systémom

Garancia opravy do 10 pracovných dní

Záleží nám na každom dni, kedy ste bez svojho počítača. Pri službe PC na mieru garantujeme v prípade akejkoľvek poruchy bezodkladnú opravu, ktorú vyriešime najneskôr do 10. pracovného dňa od prevzatia počítača. Čas opravy sa počíta odo dňa prevzatia od zákazníka po deň, kedy je tovar pripravený na prevzatie. Ak by sme opravu nestihli, vrátime vám peniaze alebo počítač vymeníme za úplne nový.

  • Bez počítača budete maximálne 10 pracovných dní
  • Oprave sa venujeme s maximálnou prioritou
  • V záručnej lehote sú opravy zadarmo
  • Počítač je potrebné reklamovať vždy ako celok. Záruka sa vzťahuje na celok, nie na komponenty.

    Jednoduché rozšírenie alebo výmena komponentov

    Kedykoľvek budete chcieť svoju zostavu rozšíriť alebo niektoré komponenty vymeniť za výkonnejšie, môžete skriňu otvoriť a vykonať zmeny sami. Zostavy neplombujeme ani nepečatíme. Kvôli rozšíreniu pamäte či disku nemusíte počítač nikam nosiť, stačí trocha zručnosti a zvládnete to sami. Dôverujeme vám, a preto o záruku neprídete. Ak by ste si s rozšírením nevedeli rady, zavolajte nám alebo nám napíšte a poradíme vám, ako na to.

    • Výmena komponentov bez straty záruky
    • Rozšírenie môžete vykonať doma
    • V prípade nejasností vám poradíme

    Všetky komponenty dôkladne otestujeme

    Pred tým, než počítač odošleme na vašu adresu, prejde nekompromisným 12-hodinovým testovaním v záťažových programoch. Testujeme procesor, grafickú kartu, operačnú pamäť, a zároveň zdroj a základnú dosku. Skúšame aj USB a audio výstupy.

    • Pred odoslaním každú zostavu otestujeme najnáročnejšími aplikáciami
    • 12 hodín záťažových testov všetkých komponentov a konektorov
    • Používame profesionálny AIDA 64 a Furmark

    Naši profesionáli vám sú k dispozícii

    V prípade akýchkoľvek otázok sa neváhajte obrátiť na našich technikov. Tí vám odpovedia na všetky otázky priamo v diskusii pri produkte na našom webe. Pýtajte sa na čokoľvek – hardvér, softvér ani hry pre nás nie sú problém.

    • V diskusii služby Montáž PC komponentov odpovedajú na otázky priamo technici, ktorí počítače skladajú
    • Odpovedáme na všetky otázky
    • Poradíme aj s výberom ďalších komponentov

    Kód:  SL010j
    Záruka: 36 mesiacov
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB08