Obnoviť stránku

ZOPO ZP580 Blue Dual SIM

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOPO ZP580 Blue Dual SIM

Chytrý mobil Zopo s bohatou výbavou a príjemne prekvapivou cenou uspokojí túžby po štýlovom a modernom telefónu. Prináša výhody systému Google Android, ktorého služby si vychutnáte na nadštandardným displeji po stránke ostrosti aj kvality zobrazenia. Veľký 4,5 "displej vás vtiahne do sveta multimediálnej zábavy, ktorý sa vám zmestí do vrecka. IPS LCD s jemným QHD rozlíšením dodá krásne živé farby a skvelú viditeľnosť z uhla aj na slnku.
Bohatá výbava telefónu zahŕňa dvojicu fotoaparátov, GPS modul a celý rad senzorov vrátane svetelného senzora pre automatickú úpravu jasu displeja. Zadné 5-megapixlový fotoaparát s bleskom a autofokusom dopĺňa predná kamera s rozlíšením 2 megapixely. S hlavným foťákom samozrejme zvládnete natočiť kvalitný HD video (720p) , Zhotovovať panoramatické zábery či sekvenčne fotografovať. Určite urobí radosť aj integrovaný tuner FM rádia.
Praktická je tiež podpora dvoch SIM kariet a ich jednoduché a jasné odlíšenie. Užívateľ má na výber, ktorú SIM kartu chce využiť na volania alebo odoslanie SMS. V oblasti konektivity je samozrejmosťou 3,5mm audio jack pre pripojenie slúchadiel a Bluetooth vo verzii 4.0 s príslušnými profilmi pre pripojenie bezdrôtových slúchadiel, headsetov a podobne.
Doplňujúce infomácie:

Slot pre SIM:
1 x klasická SIM
1 x micro SIM

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,5 " (11,43 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Počet jadier procesora 2 ×
Frekvencia procesora 1,3 GHz (1 300 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM
Typ vedľajšej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  ZO005a3
Produktové číslo:  6955931902890

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18