Obnoviť stránku

Zopo ZP320 White

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zopo ZP320 White

Ak hľadáte chytrý telefón s 5palcovým displejom, dostatočným výkonom pre všetko potrebné a atraktívnym dizajnom, tento model je pre vás tým pravým. Svojho užívateľa navyše poteší ešte jedna informácia, a to viac ako príjemná cena.

  • 5 "displej
  • 8Mpix fotoaparát s pokročilými funkciami
  • Google Android 4.4 KitKat
  • Príjemná cena

Jemný displej a výkon

Čisté línie a vyvážený dizajn v krásnom bielom prevedení, sú nespornou prednosťou telefónu. Spredu mu dominuje 5 "IPS qHD panel s jemným rozlíšením pre ostré detaily a verné farebné podanie. Či už si prezeráte fotky, surfujete na internete,  hráte hry, oceníte veľký displej . Aby telefón poskytoval vysoký výkon, dodáva sa so štvorjadrovým procesorom MTK6582M s frekvenciou 1,3 GHz, ktorý dopĺňa 1GB operačná pamäť. Prostredie Androidu 4.4 tak bude veľmi svižné a plynulé.

Dokonalé fotky

Vylepšený fotoaparát prístroja sa chváli rozlíšením 8 Mpix, LED bleskom a automatickým zaostrovaním . Zachytávajte všetko v perfektnej kvalite. V prírode a počas športu oceníte možnosť si robiť panoramatické fotky či vysokorýchlostné sekvenčné fotenie. Prednú kameru  využijete pre videohovory alebo chatovanie. V pohotovostnom režime vydrží telefón 220 hodín. V telefóne nájdete okrem iného FM rádio, a samozrejmosťou je aj výbava ako LTE 4G, GPS modul, Bluetooth alebo Wi-Fi.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1,3 GHz (1 300 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  ZO004a1b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03