Obnoviť stránku

Zircon HDMI WI-FI extender

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zircon HDMI WI-FI extender

Potrebujete preniesť signál v rozlíšení 1080p na veľkú vzdialenosť? Kábel nestačí? Tak sa oddávajte modernému bezdrôtovému prenosu. Siahnite po zariadení značky Zircon, ktoré využíva najnovšiu generáciu protokolu na prenos videa a audia na dlhé vzdialenosti. Oproti tradičným technológiám prenosu poskytuje HDbitT stabilnejší prenos, čistejší obraz a hlavne má výkon až pre 200metrovou vzdialenosť medzi vysielačom a prijímačom.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenos HDMI signálu na veľkú vzdialenosť (až 200 metrov)
  • Podporuje video v rozlíšení až 1080p a audio
  • Jednoduchá inštalácia a sprevádzkovanie (bez software a nastavovania)
  • Zachovania funkcií diaľkového ovládača (IR prenos) medzi vzdialenými zariadeniami

Akékoľvek zariadenie ihneď

Vďaka HDMI konektoru sa ponúka pre prenos signálu z počítača, televízneho boxu, Blu-ray prehrávače, domáceho kina i herné konzoly. Proste len zapojte HDMI do vysielacej stanice a prijímacej stanici k vašej televízii alebo projektora. Žiadny softvér alebo nastavovanie WiFi. Sprevádzkovanie je teda dielom okamihu.

Vrátane prenosu z diaľkového ovládača

Keďže bude zariadenie pre prehrávanie ďaleko od zobrazovacej plochy, bolo by za normálnych okolností sťažené, ak nie nemožné ovládanie. Preto sa medzi prijímačom a vysielačom posiela aj IR signál z diaľkového ovládača. Komfortné diaľkové ovládanie tak zostane zachované aj z veľkej vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Extender
Kód:  IS30a
Produktové číslo:  AVKOEHUB07

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03