Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ZIELONKA neutralizér pachu do umývačky biely

4,7 29 hodnotení
17,65 €

ZIELONKA neutralizér pachu do umývačky biely

Nepríjemný zápach v umývačke riadu je minulosťou. Oceľový disk ZIELONKA sa postará o neutralizáciu akéhokoľvek nepríjemného zápachu v umývačke riadu. Neutralizuje zápach z rýb, zvyškov jedla a detergentov. Malý praktický pomocník v bielej farbe je šetrný k prírode, pretože proces neutralizácie prebieha prirodzenou cestou katalytickej reakcie ocele s vodou. Oceľový disk neobsahuje chémiu a neprekrýva zápach syntetickou vôňou. Použitie je veľmi jednoduché, disk stačí zavesiť v umývačke na košík s príbormi.

Kľúčové vlastnosti oceľového disku ZIELONKA

  • Neutralizátor pachu do umývačky riadu
  • V bielom vyhotovení
  • Neutralizátor ZIELONKA neobsahuje chémiu
  • Neprekrýva zápach syntetickou vôňou
  • Veľmi jednoduché použitie
  • Vhodný do ľubovoľnej umývačky riadu

Parametre a špecifikácia

Využitie

Miesto použitia Umývačka
Spôsob pripevnenia Zavesenie
Kód:  ZIEPR014
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G00050

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02