Obnoviť stránku

ZIAJA Jeju Čierna pleťová maska 2× 50 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZIAJA Jeju Čierna pleťová maska 2× 50 ml

Túžite po dokonale čistej pleti bez nedokonalostí? K tomu vám dopomôže čierna čistiaca maska ZIAJA Jeju. Hĺbkovo čistí póry od nečistôt a mazu a redukuje jeho tvorbu. Vďaka výťažkov z citrusov je skvelým pomocníkom aj pri boji s akné. Olej z japonskej kamélie zase upokojuje, zabraňuje začervenaniu a regeneruje. Maska ZIAJA Jeju navyše hydratuje a hĺbkovo vyživuje. Po použití masky je vaša pokožka svieža a rozjasnená.

Kľúčové vlastnosti čiernej pleťovej masky ZIAJA Jeju 2× 50 ml

  • Hĺbkovo čistiaca maska značky ZIAJA
  • ZIAJA Jeju odstraňuje nečistoty a maz z pórov
  • Redukuje nadbytočnú tvorbu mazu
  • Bohatá na aktívne látky
  • Upokojuje, regeneruje a hydratuje
  • Účinná v boji proti akné
  • Zmývateľná maska Jeju zanecháva pleť sviežu a prejasnenú
  • Jemná vôňa mäty, čiernych ríbezlí a granátového jablka

Použitie:
Naneste masku ZIAJA rovnomerne na tvár. Vyhnite sa okoliu očí. Po 10 až 15 minútach odstráňte masku vatovým tampónom a jemne umyte pokožku vlažnou vodou.


Zloženie

Aqua (Water), sorbitol, Hydrated Silica, Propylene Glycol, Kaolín, Prášok z dreveného uhlia, Hydroxyethylcellulose, Maltooligosyl Glucoside, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium acrylate / sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Izohexadekán, Polysorbát 80, Betaín, Bacopa monnieri Extract, Glycerín, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Camellia japonica Seed Oil, Populus tremuloides Cellulose Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Metylparabén, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance).

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická, Zmiešaná

Účinok

Účinok Regeneračný, Čistenie, Na akné
Kód:  KSPL3142s
Produktové číslo:  KSPL3142s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14