Obnoviť stránku

ZIAJA Arganový olej Sérum 3× 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZIAJA Arganový olej Sérum 3× 50 ml

Sú vaše vlasy krehké a zničené od kaderníckych úprav? Toto sérum na vlasy od ZIAJA s arganovým a tsubaki olejom vám pomôže. Oleje obsiahnuté v sére sú lisované za studena, aby sa zachovali ich blahodarné účinky. Sú bohaté na nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerály. Vďaka tomu sérum intenzívne regeneruje každý vlas, vyhladzuje jeho štruktúru a navracia lesk a pružnosť. Ochraňuje končeky a zabraňuje ich treniu. Navyše uľahčuje rozčesávanie vlasov.

Kľúčové vlastnosti séra na vlasy ZIAJA Arganový olej

  • Saténové sérum ZIAJA na suché a poškodené vlasy
  • Intenzívne regeneruje zničené vlasy
  • Uhladzuje, vyživuje a navracia lesk a vitalitu
  • Chráni končeky vlasov a zabraňuje ich treniu
  • Uľahčuje česanie
  • Obsahuje najkvalitnejšie oleje lisované za studena
  • Sérum ZIAJA je obohatené o arganový a tsubaki olej
  • Neobsahuje parabény

Použitie:
Jednu až dve dávky prípravku rozotrite v dlaniach a potom vmasírujte do suchých alebo mokrých vlasov. Odporúčané pre celú dĺžku vlasov, najmä na končeky. Neoplachujte.

Zloženie:
Cyclomethicone, Dimethiconol, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Myristate, Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia japonica Seed Oil, Parfum (Frangrance), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal.


Kód:  KSVL4475ss
Produktové číslo:  KSVL4475ss
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02