Obnoviť stránku

Zhiyun Weebill S

4,4 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
357,90 €

Zhiyun Weebill S

Perfektný výkon a vynikajúca flexibilita

3-osý stabilizátor Zhiyun Weebill-S je vybavený novými motorovými jednotkami a vysoko presným algoritmom, ktorý vylepšuje krútiaci moment o 300 % a rovnako sa postará o 50 % zvýšenie odozvy. Funkcia auto-tune automaticky prispôsobí silu motora podľa hmotnosti pripevneného zariadenia pre vysokú presnosť vyváženia a natáčania. Tento unikátny stabilizátor je určený pre bežné bezzrkadlové fotoaparáty a DSLR zrkadlovky.


Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Weebill-S

  • 3-osý motorizovaný stabilizátor
  • Možno použiť v tradičnej vzpriamenej alebo zavesenej polohe
  • Intuitívne ovládanie vďaka OLED displeju
  • Balance system 2.0 so zámkom všetkých osí
  • Inteligentná adaptívna kalibrácia ramien
  • Rýchloupínacia doštička kompatibilná s Arca Swiss a Manfrotto
  • Kompatibilný s modulom TransMount na prenos obrazu
  • Možnosť diaľkového ovládania na sledovanie obrazu
  • Mobilná aplikácia ZY Play s rozhraním ViaTouch 2.0
  • Až 14 hodín prevádzky vďaka dvom Li-Ion batériám

Citlivejší a flexibilnejší ako kedykoľvek predtým

Pre dokonalú elimináciu chvenia pri rýchlych pohyboch je stabilizátor vybavený vylepšeným Instune algoritmom 8. generácie s vysokou citlivosťou. Pomocou ovládacieho kolieska na rukoväti ľahko nastavíte rýchlosť každej osi zvlášť a ďalšie parametre, vďaka čomu je zaistená maximálna flexibilita.


Okamžité nastavenie gimbalu

Pomocou intuitívneho OLED displeja nastavíte všetky dôležité parametre stabilizátora bez nutnosti použitia mobilnej aplikácie. K dispozícii sú voľby na prispôsobenie sily motora, rýchlosti sledovania a pohybu ramien, plynulosti, mŕtveho pásma či možnosť individuálneho nastavenia tlačidiel.


Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Ak prepojíte Weebill-S s mobilnou aplikáciou ZY PLAY, získate prístup k pokročilým funkciám, ako je napr. snímanie panorámy, režimy na zhotovovanie časozberných fotografií a videí, zábery s dlhou expozíciou atď.


Najjednoduchšie vyváženie na svete

Zhiyun Weebill-S disponuje novým systémom vyvažovania Balance system 2.0, ktorý umožní nastavenie len jednej osi, zatiaľ čo ostatné dve ponechá zamknuté. Vďaka tomuto dômyselnému riešeniu sa gimbal nekrúti a neposúva, takže vyvažovanie zariadenia je maximálne rýchle a jednoduché. O komfortné používanie sa postará pogumovaná rukoväť s vstavaným statívom.


Modulárna ergonomická konštrukcia

Vďaka monopodu s odnímateľnou trojnožkou môžete stabilizátor držať vo vzpriamenej polohe pred telom, alebo je možné trojnožku pripevniť na hornú časť statívu a využívať ako rukoväť na pohodlné nahrávanie v nízkej úrovni bez nutnosti otáčania gimbalu.


6 flexibilných režimov

PF – sledovanie v osi otáčania
F – monitorovanie vo všetkých osiach otáčania
L – lock mode, uzamknutie všetkých osí so zameraním na 1 bod
POV – pohľad prvej osoby
VORTEX – 360° zábery vo všetkých smeroch okolo vlastnej osi
GO – okamžite uvoľní potenciál všetkých motorov a prispôsobí sa rýchlejším pohybom pri športe alebo pri natáčaní z idúceho automobilu, motocykla atď.


Modul TransMount s kvalitným prenosom obrazu

Voliteľný modul TransMount zaistí krištáľovo čistý a jasný prenos obrazu v rozlíšení 1080p (30fps) na maximálnu vzdialenosť 100 metrov. Vďaka funkciám LUT, Pseudocolor, Focus peaking či Zebra Stripes ľahko dosiahnete profesionálneho monitorovania v živom prenose. Modul umožňuje ku stabilizátoru pripojiť až 3 samostatné zariadenia, ako napr. inteligentný telefón, tablet alebo profesionálny externý monitor.

Modul TransMount je dostupný ako voliteľné príslušenstvo.


Pokročilá inteligencia ViaTouch 2.0

Najnovšia aktualizácia ViaTouch 2.0 pre mobilnú aplikáciu ZY Play umožní bezproblémové prepojenie medzi inteligentným mobilným zariadením a fotoaparátom. ViaTouch 2.0 premení váš inteligentný telefón na profesionálny monitor s multifunkčným diaľkovým ovládaním. Táto funkcia vyžaduje pripojenie modulu TransMount.


Inteligentné sledovanie SmartFollow 2.0

Rozhranie ViaTouch 2 umožňuje dotykom na displeji telefónu zvoliť objekt, ktorého pohyb bude následne fotoaparát s gimbalom sledovať. Sledovanie pohybu objektu prebieha s extrémne nízkou latenciou na navodenie úžasného filmového zážitku.


Synchronizácia pohybu

Inovatívny riadiaci systém snímača na synchronizáciu pohybu Sync Motion v spojení s modulom na prenos obrazu umožňuje sledovanie polohy mobilného zariadenia v reálnom čase na synchrónne riadenie pohybu fotoaparátu, čo vám dáva pohlcujúci zážitok pri tzv. záberoch prvej osoby.


Vylepšený výkon batérie

O napájanie stabilizátora Weebill-S sa postará dvojica štandardných Li-ion batérií 18650, ktoré zaistia výdrž až 14 hodín nepretržitého natáčania na jedno nabitie. Zariadenie tiež umožňuje priame dobíjanie fotoaparátu, takže nemusíte prerušovať natáčanie videa kvôli výmene batérií vo fotoaparáte.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia Fotoaparát

Vlastnosti

Hmotnosť 970 g
Maximálne zaťaženie 3 000 g (3 kg)
Spôsob pripevnenia Rýchloupínacia doštička
Bežná výdrž batérie 12 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Statívová trojnožka, Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Režimy

Integrované režimy Panoramatický režim, Časozberný režim, 360° režim
Kód:  ZHYa10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CR110

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08