Obnoviť stránku

Zhiyun SMOOTH-X Grey

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zhiyun SMOOTH-X Grey

Zhiyun SMOOTH-X zaistí maximálnu flexibilitu vo vašej dlani

S kompaktným stabilizátorom Zhiyun SMOOTH-X Grey sa už nemusíte rozhodovať medzi vysokou kvalitou videa a cestovaním naľahko. Vďaka jedinečnému skladaciemu dizajnu, teleskopickej rukoväti a výkonnej stabilizácii záberov s efektívnou elimináciou otrasov je otočný stabilizátor SMOOTH-X tou pravou voľbou na nahrávanie mobilných videí v teréne.Stabilizátor má špeciálny dizajn motorov, vďaka čomu môžete natáčať aj ultra široké zábery.


Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X Grey

  • Výkonná stabilizácia na natáčanie stabilného videa s inteligentným telefónom
  • Predĺženie rukoväti o 26 cm
  • Kompaktný skladací dizajn (65 × 56 × 145 mm)
  • Možnosť natáčania na šírku aj na výšku
  • Automatické sledovanie objektu a ovládanie gestami
  • Aplikácia ZY Cami na profesionálne úpravy videa (Android, iOS)
  • Výdrž batérie 5,5 hodiny s možnosťou nabíjania z powerbanky
  • Hmotnosť stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X je len 246 g
  • Nabíjací kábel súčasťou balenia

Kompaktná veľkosť na jednoduché prenášanie

Skladací stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X v zloženom stave dosahuje rozmery inteligentného telefónu (65 × 56 × 145 mm). Vďaka kompaktnej veľkosti a nízkej hmotnosti len 246 g je zabezpečené pohodlné prenášanie v taške alebo vo vrecku. Aj po rozložení dĺžka stabilizátora Zhiyun ponúka stále veľmi kompaktnú dĺžku 263 mm.


Ovládanie stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X je veľmi jednoduché

Pri ovládaní stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X si bez problémov vystačíte iba s 3 tlačidlami, pomocou ktorých môžete fotografovať, filmovať či ovládať zoom. Zariadenie je kompatibilné so systémami Android aj iOS a umožňuje priame ovládanie aplikácií telefónu na snímanie fotografií a videí bez nutnosti inštalácie špeciálnej aplikácie. Multifunkčné tlačidlo M umožní stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X prepínať medzi režimom na šírku alebo na výšku.


Predĺženie rukoväti až o 26 cm

Inovatívna rukoväť disponuje vstavanou predlžovacou tyčou, ktorú možno roztiahnuť až na dĺžku 26 cm. Vďaka tomu môžete so stabilizátorom Zhiyun SMOOTH-X vyhotovovať dokonalé skupinové selfie či zachytiť úžasné fotografie z toho najlepšieho uhla. Na získanie najlepšieho záberu je možné otočnú os motora sklopiť a udržať jej polohu v niekoľkých uhloch.



Stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X Grey má funkciu automatického sledovania objektu

Mobilný stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X umožňuje zvoliť požadovaný objekt, ktorý potom automaticky sleduje a vy sa môžete sústrediť na ďalšie detaily vášho záberu. Medzi pokročilými funkciami stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X nechýba ani spomalený pohyb, dychberúci režim timelapse alebo panoráma.



Profesionálne úpravy videa

Mobilná aplikácia ZY Cami ponúka profesionálne editačné funkcie určené pre náročných používateľov, pomocou ktorých doladíte vaše nahrávky do dokonalosti. Strihajte, pridávajte hudbu, titulky, filtre, nálepky či rôzne efekty. Vašej kreativite sa medze nekladú. Ak nechcete tráviť s úpravami príliš veľa času, tak práve pre vás je určená funkcia SMART filmmaking, ktorá ponúka bohatú paletu prednastavených šablón s možnosťou automatického prispôsobenia hudobného podkladu a špeciálnych efektov.


Stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X možno ovládať pomocou gest

Nad kompaktným stabilizátorom Zhiyun SMOOTH-X získate dokonalú kontrolu, aj keď ho práve nedržíte v ruke. Fotografovanie alebo nahrávanie videa môžete ľahko a rýchlo spustiť ukázaním gesta V alebo mávnutím rukou.

Panoráma, Timelapse a slow motion

Vytvárajte originálne videá obohatené o ďalší rozmer. Pridajte nahrávkam dramatickosť aplikáciou spomaleného pohybu, alebo zachyťte dychberúce zábery s využitím funkcie časozberného videa. V režime plynulá panoráma 3 × 3 zaobstaráte nádherné snímky s ohromujúcim uhlom záberu až 180°.




Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do ruky
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Vlastnosti

Hmotnosť 260 g
Spôsob pripevnenia Prispôsobiteľné čeľuste
Bežná výdrž batérie 5,5 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Teleskopická rukoväť, Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Režimy

Integrované režimy Panoramatický režim, Časozberný režim
Kód:  ZHYb1
Produktové číslo:  C030020EUR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14