Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zhiyun SMOOTH-X ESSENTIAL COMBO Grey

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zhiyun SMOOTH-X ESSENTIAL COMBO Grey

Zhiyun SMOOTH-X zaistí maximálnu flexibilitu vo vašej dlani

S kompaktným stabilizátorom Zhiyun SMOOTH-X Combo Grey sa už nemusíte rozhodovať medzi vysokou kvalitou videa a cestovaním naľahko. Vďaka jedinečnému skladaciemu dizajnu, teleskopickej rukoväti a výkonnej stabilizácii záberov s efektívnou elimináciou otrasov je otočný stabilizátor SMOOTH-X tou pravou voľbou na nahrávanie mobilných videí v teréne. Stabilizátor mášpeciálnydizajn motorov, vďaka čomu môžete natáčať aj ultra široké zábery.


Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X Combo Grey

  • Výkonná stabilizácia na natáčanie stabilného videa s inteliegntný telefónom
  • Predĺženie rukoväti o 26 cm
  • Kompaktný skladací dizajn (65 × 56 × 145 mm)
  • Možnosť natáčania na šírku aj na výšku
  • Automatické sledovanie objektu a ovládanie gestami
  • Aplikácia ZY Cami na profesionálne úpravy videa (Android, iOS)
  • Výdrž batérie 5,5 hodiny s možnosťou nabíjania z powerbanky
  • Hmotnosť stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X je len 246 g
  • Nabíjací kábel, statív a puzdro súčasťou balenia

Kompaktná veľkosť na jednoduché prenášanie

Skladací stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X v zloženom stave dosahuje rozmery inteligentného telefónu (65 × 56 × 145 mm). Vďaka kompaktnej veľkosti a nízkej hmotnosti len 246 g je zabezpečené pohodlné prenášanie v taške alebo vrecku. Aj po rozložení dĺžka stabilizátora Ziyun ponúka stále veľmi kompaktnú dĺžku 263 mm.


Ovládanie stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X je veľmi jednoduché

Pri ovládaní stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X si bez problémov vystačíte iba s 3 tlačidlami, pomocou ktorých môžete fotografovať, filmovať či ovládať zoom. Zariadenie je kompatibilné so systémami Android aj iOS a umožňuje priame ovládanie aplikácií telefónu na snímanie fotografií a videí bez nutnosti inštalácie špeciálnej aplikácie.Multifunkčné tlačidlo M umožní stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X prepínať medzi režimom na šírku alebo na výšku.


Predĺženie rukoväti až o 26 cm

Inovatívna rukoväť disponuje vstavanou predlžovacou tyčou, ktorú možno roztiahnuť až na dĺžku 26 cm. Vďaka tomu môžete so stabilizátorom Zhiyun SMOOTH-X vyhotovovať dokonalé skupinové selfie či zachytiť úžasné fotografie z toho najlepšieho uhla. Na získanie najlepšieho záberu je možné otočnú os motora sklopiť a udržať jej polohu v niekoľkých uhloch.



Stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X Grey má funkciu automatického sledovania objektu

Mobilný stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X umožňuje zvoliť požadovaný objekt, ktorý potom automaticky sleduje a vy sa môžete sústrediť na ďalšie detaily vášho záberu. Medzi pokročilými funkciami stabilizátora Zhiyun SMOOTH-X nechýba ani spomalený pohyb, dychberúci režim timelapse alebo panoráma.



Profesionálne úpravy videa

Mobilná aplikácia ZY Cami ponúka profesionálne editačné funkcie určené pre náročných používateľov, pomocou ktorých doladíte vaše nahrávky k dokonalosti. Strihajte, pridávajte hudbu, titulky, filtre, nálepky či rôzne efekty. Vašej kreativite sa medze nekladú. Ak nechcete tráviť s úpravami príliš veľa času, tak práve pre vás je určená funkcia SMART filmmaking, ktorá ponúka bohatú paletu prednastavených šablón s možnosťou automatického prispôsobenia hudobného podkladu a špeciálnych efektov.


Stabilizátor Zhiyun SMOOTH-X možno ovládať pomocou gest

Nad kompaktným stabilizátorom Zhiyun SMOOTH-X získate dokonalú kontrolu, aj keď ho práve nedržíte v ruke. Fotografovanie alebo nahrávanie videa môžete ľahko a rýchlo spustiť ukázaním gesta V alebo mávnutím rukou.

Panoráma, Timelapse a slow motion

Vytvárajte originálne videá obohatené o ďalší rozmer. Pridajte nahrávkam dramatickosť aplikáciou spomaleného pohybu, alebo zachyťte dychberúce zábery s využitím funkcie časozberného videa. V režime plynulá panoráma 3 × 3 zaobstaráte nádherné snímky s ohromujúcim uhlom záberu až 180°.




Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na stôl, Do ruky
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Vlastnosti

Hmotnosť 246 g
Spôsob pripevnenia Prispôsobiteľné čeľuste
Bežná výdrž batérie 5,5 h

Konektivita

Pripojenie Bluetooth
Konektory USB-C
Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Teleskopická rukoväť, Statívová trojnožka, Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Režimy

Integrované režimy Panoramatický režim, Časozberný režim
Kód:  ZHYb3
Produktové číslo:  C030021INT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07