Obnoviť stránku

Zhiyun Smooth Q

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zhiyun Smooth Q

So stabilizátorom Smooth Q zachytíte hladké zábery smartfónom priamo z ruky. Má maximálnu nosnosť 220 gramov, takže sa rotáciou 320° pozdĺž všetkých 3 osí postará aj o masívne, veľké telefóny. Zhiyun Smooth-Q je vybavený 4-cestným joystickom, tlačidlom napájania, prepínačom režimu a zoomu. Máte tiež možnosť používať aplikáciu ZY Play a Bluetooth pre plnú kontrolu nad elektronikou stabilizátora, ale aj samotného fotoaparátu. Ihneď môžete zaostriť a zachytiť okamih.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Zhiyun Smooth Q

  • Stabilizuje inteligentný telefón do 220 g
  • Jednoduchá montáž, vyvažovanie aj otočenie na výšku
  • Kompaktná konštrukcia s hmotnosťou len 440 g
  • Diaľkové ovládanie cez Bluetooth z aplikácie ZY Play (iOS, Android)
  • Nepretržitá prevádzková doba až 12 hodín
  • Závit 1/4" na prichytenie na statív

Aplikácia ZY Play s inteligentnými funkciami

S rôznymi funkciami aplikácie ZY Play poskytuje stabilizátor zábery so skutočným filmovým nádychom. Objekty automaticky sleduje a zaostrí na objekt, takže teraz môžete zaznamenávať akýkoľvek okamih a súčasne sa na ňom aj podieľať. Navyše Zhiyun Smooth-Q podporuje tiež časozber, pomalý pohyb, dlhú expozíciu alebo filtre vo viacerých štýloch, ktoré inšpirujú vašu kreativitu.

Kód:  ZHYb01
Produktové číslo:  Smooth Q

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01