Obnoviť stránku

Zhiyun Smooth 4

4,3 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zhiyun Smooth 4

Zhiyun Smooth 4 s 3 osami je perfektný držiak na váš iPhone, ktorý vám umožní zachytiť tie najlepšie fotky a videá. Prvou prednosťou tohto držiaka je jeho šikovné ovládacie koliesko umožňujúce sledovanie zaostrenia, plynulý zoom a presné zaostrenie. Ľahko s ním vytvoríte efekt dolly zoom, ktorý je ikonický vďaka svojmu výskytu v mnohých hollywoodskych produkciách. Zhiyun vám ďalej ponúkne širokú škálu režimov pre gimbal s jednoduchým prepínaním, prakticky umiestneným spúšťacím tlačidlom a posuvníkom na zadnej strane držiaka. Smooth 4 nezaostáva ani svojím vzhľadom a spracovaním. K dispozícii je v elegantne čiernej farbe, tvorený prevažne z tvrdého plastu a hliníka. So svojím pol kilom a len 33 cm na výšku sa ľahko zmestí do tašky, takže ho môžete brať všade so sebou. Zhiyun Smooth vám ponúkne bezkonkurenčnú inteligenciu. Na poli AI vám pomôže sledovať objekty s rôzne pokročilými režimami snímania a zachytiť nezabudnuteľné okamihy. Skratky uľahčujú každú snímku. Umožňujú prepínať medzi prednou a zadnou kamerou, čím eliminujú nutnosť ovládať nastavenie pomocou dotyku na displeji telefónu – z celkového procesu fotenia robia naozajstnú zábavu!

Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón Zhiyun Smooth 4 3-osý

  • 12-hodinová výdrž batérie
  • Široká škála programov pre Gimbal
  • Šikovné ovládacie koliesko umožňujúce sledovanie zaostrenia, plynulý zoom a presné zaostrenie
  • Zhiyun má elegantné čierne spracovanie a je vyrobený z kvalitného materiálu
  • Skladný a inteligentný
  • Veľké množstvo tlačidlových skratiek eliminujúcich nutnosť dotýkať sa displeja

Obrovská výdrž batérie

Jedna z najdôležitejších vecí je, samozrejme, batéria, ktorá zaujíma každého profesionála i amatéra. Batériou je Zhiyun Smooth 4 obdarený kráľovsky. S výdržou 12 hodín budete môcť natočiť aj mini film, pričom telefón vás bude priebežne informovať o stave a keď sa vám ju predsa len podarí vybiť, postačí vám power bank s USB-C portom. Zhiyun navyše ponúka možnosť nabíjať telefón priamo z gimbalu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia Smartfón

Vlastnosti

Hmotnosť 547 g
Maximálne zaťaženie 210 g (0,21 kg)
Spôsob pripevnenia Prispôsobiteľné čeľuste
Bežná výdrž batérie 12 h

Konektivita

Podpora OS Android, iOS

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie

Režimy

Integrované režimy Časozberný režim
Kód:  ZHYa04
Produktové číslo:  C030016E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17