Obnoviť stránku

ZERO SR/F Standart

Príslušenstvo k tovaru

ZERO SR/F Standart


ZERO SR/F Standard predstavuje bezprecedentnú kombináciu nekompromisného výkonu, riadenia, stability a v neposlednom rade jedinečnej funkčnosti. Táto elektrická motorka totiž ponúka výkon 82 kW a krútiaci moment 190 Nm. Pomyselnou čerešničkou na torte je nový motor Z-Force 75-10 dosahujúci rýchlosť až 200 km/h a Li-Ion batéria ZF14.4, s ktorou ZERO SR/F prejde až 259 km. Prenos energie priamo na zadnékoleso zaisťuje ozubený remeň. Doba nabíjania verzia Standard zaberie približne 4,5 hodiny.

Motocykel s výnimočnými jazdnými vlastnosťami

Model SR/F je prvý elektrický motocykel, ktorý má integrovaný stabilizačný systém MSC Bosch (Motorcycle Stability Control), ktorý okrem iného počíta aj s náklonom motocykla. Tento systém v sebe skrýva zatáčaciu ABS, kontrolu trakcie a blokovanie zadného kolesa pri uberaní plynu.

Kľúčové vlastnosti elektrickej motorky ZERO SR/F Standard

  • Nabíjanie na 100 % zaberie 4,5 hodiny (95 %/4 hodiny)
  • Výkon 82 kW a krútiaci moment 190 Nm
  • Unikátny systém riadenia stability Bosch MSC
  • Motor Z-Force 75-10 pasívne vzduchom chladený s vnútorným permanentným magnetom
  • Maximálna rýchlosť 200 km/h
  • Cestovné pneumatiky Pirelli Diablo Rosso III
  • Podvozok s plne nastaviteľnými dielmi Showa
  • Špeciálne kyvná vidlica Power Pivot by Zero
  • Potreba vodičského oprávnenia A (podľa nominálneho výkonu)


ZERO SR/F ponúka intuitívny palubný systém

Motocykel je vybavený palubným systémom s operačným systémom Cypher III vyvinutým v spolupráci s firmou Starcom Systems. Vďaka 5" (12,7 cm) farebnému displeju si budete môcť zobraziť akékoľvek informácie o motorke a medzi nimi potom pohodlne prepínať aj počas jazdy. Displej okrem rýchlosti, navigácie či času zobrazuje teplotu, prejdené kilometre a veľa ďalších údajov.

Z ponúkaných jazdných režimov si vyberie každý

Pomocou displeja môžete tiež ovládať tempomat alebo prepínať medzi jazdnými režimami a tých je v ponuke skutočne dosť. Na výber budete mať z módov Street, Šport, Eco, Rain a až 10 programovateľných vlastných režimov.

Vždy pod kontrolou

ZERO SR/F je napojená na dátové siete a pomocou mobilnej aplikácie si môžete vo svojom telefóne zobraziť napr. aktuálnu polohu svojho stroja, stav nabitia, vykonať vzdialenú diagnostiku či aktualizáciu OS Cypher III.


Parametre a špecifikácia

Technické údaje

Výkon 82 kW

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť 206 kg
Farba Modrá

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie a
Kód:  ZEMOT044

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19