Obnoviť stránku

ZERO FX ZF 7.2 (2019)

Príslušenstvo k tovaru

ZERO FX ZF 7.2 (2019)

      

Elektrická motorka ZERO FX ZF 7.2 (2019)

Kalifornská spoločnosť Zero Motorcycles, ktorá sa venuje vývoju a výrobe elektrinou poháňaných motocyklov, predstavila svoje stroje v modernizovanej podobe pre rok 2019. Medzi kľúčové vylepšenia patrí predĺžený dojazd, rýchlejšie nabíjanie alebo zvýšená maximálnu rýchlosť. Novú modelovú radu tiež spoznáte podľa inovovaného dizajnu, ktorý pôsobí zo všetkých uhlov naozaj lákavo.


  
Elektrická motorka ZERO FX ZF
        

Skvelý odpich v teréne so ZERO FX ZF 7.2

Bleskové zrýchlenie z nuly na 100 km/h síce zvládne aj rad klasických silných motocyklov, ale vyžaduje to skúseného jazdca a veľmi odvážne potrápenie spojky. S touto elektromotorkou si to v priebehu pár sekúnd rozbehne na stovku úplne každý a bez akýchkoľvek problémov. Prvotný záber a krútiaci moment sú konštantné a Zero vám počas jazdy pripraví úplne nové zážitky.

   

Dokonale funkčné aplikácie

S moderným elektrickým motocyklom úzko spolupracuje bezplatná aplikácia pre iOS alebo Android. Získate všetky podrobné informácie, vrátane odhadu dojazdu, času dobíjania, počtu cyklov nabíjania alebo napríklad teplotu motora. Môžete si tiež prehľadne zobraziť report o jednotlivých výjazdoch, v ktorom napríklad uvidíte, na koľko vás vyšiel kilometer jazdy, koľko ste ušetrili oproti bežnému motocyklu so spaľovacím motorom.

        
Elektrická motorka ZERO DS

               

Až 6× rýchlejšie nabíjanie

Nová trieda použitých batérií ponúka hneď niekoľko zásadných vylepšení. Napríklad samotné nabíjanie prebieha výrazne rýchlejšie aj pomocou obyčajnej domácej zásuvky. V tomto režime sa batéria dobíja približne 10 hodín na 100 %.
Samozrejme v rámci príslušenstva môžete kúpiť aj niektorú z rýchlonabíjačiek, ktorá výrazne skráti čas potrebný na nabíjanie na štvrtinu pôvodnej doby.

        
Elektrická motorka ZERO DS

Elektrická motorka ZERO FX ZF
        

Nulová údržba ZERA

Hoci obstarávacie náklady na novú elektrickú motorku Zero môžu byť o niečo vyššie, neskoršie náklady na údržbu sú však voči štandardnej motorke prakticky nulové. Nie je ani nutné dolievať nejaké prevádzkové kvapaliny. Skrátka sa len sústredíte na zážitky z jazdy.


Elektrická motorka ZERO FX ZF
        

Kľúčové vlastnosti elektrickej motorky ZERO FX ZF 7.2 (2019)

  • Dojazd v mestskom režime až 146 km
  • Elektrická motorka vhodná primárne do terénu
  • Účinný napájací systém Z-Force Li-Ion
  • Typické náklady na nabitie batérie sú 1,48 €
  • Štandardná záruka na motocykel je 2 roky + 5 rokov na batériu

Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Technické údaje

Výkon 34 kW

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť 131 kg
Farba Béžová

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie A2
Kód:  ZEMOT031

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13