Obnoviť stránku

Zerex Wild Yam Premium, 90 kapsúl

Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Zerex Wild Yam Premium, 90 kapsúl

Výživový doplnok Zerex Wild Yam Premium pre zdravý menštruačný cyklus obsahuje výťažok z Diskorei chlpatej, ktorá je tradične využívaná na podporu hormonálnej rovnováhy u žien. Tento doplnok môže pomôcť pri zmiernení príznakov menopauzy, podporovať zdravý menštruačný cyklus a zmierniť príznaky predmenštruačného syndrómu (PMS).
Zerex Wild Yam Premium – pre zdravý menštruačný cyklus
Vitajte vo svete Zerex Wild Yam Premium, kde príroda stretáva výskum a prináša vám optimálnu rovnováhu počas klimaktéria a po celý váš život. Naša špeciálne vyvinutá formula sa stala spoľahlivým partnerom pre ženy, ktoré hľadajú podporu pri hormonálnej nerovnováhe. Vďaka Zerex Wild Yam Premium môžete žiť aktívny život s vašimi najbližšími bez obmedzenia.
Výživový doplnok Zerex Wild Yam s Diskoreou chlpatou, extraktom 10 : 1 je známy pre svoje podporné účinky na ženské zdravie. Obsahuje výťažok z Diskorei chlpatej, ktorá je tradične využívaná na podporu hormonálnej rovnováhy u žien. Tento doplnok môže pomôcť pri zmiernení príznakov menopauzy, podporovať zdravý menštruačný cyklus a zmierniť príznaky predmenštruačného syndrómu (PMS).
Prečo Zerex Wild Yam Premium?
Podpora hormonálnej rovnováhy:
Zerex Wild Yam Premium obsahuje zložky, ktoré môžu pomôcť udržiavať hormonálnu rovnováhu u žien, čo prispieva k zmierneniu príznakov PMS.
Zmiernenie príznakov menopauzy:
Jeho aktívne látky môžu pomôcť zmierniť návaly tepla a iné nepríjemné príznaky spojené s menopauzou.
Podpora zdravého menštruačného cyklu:
Zerex Wild Yam Premium môže pomôcť stabilizovať menštruačný cyklus a zmierniť bolestivé menštruačné kŕče.
Podpora emocionálneho zdravia:
U mnohých žien môže mať hormonálna nerovnováha vplyv na emocionálny stav. Tento produkt môže pomôcť podporiť psychickú pohodu a zmierniť úzkosť a podráždenosť.
Podpora kvality života:
Zlepšením hormonálnej rovnováhy a zmiernením príznakov menopauzy umožňuje Zerex Wild Yam Premium ženám žiť plnohodnotnejší, pohodlnejší život, čo môže znamenať viac času s rodinou a blízkymi.
Odporúčané dávkovanie:
Určené pre ženy v období klimaktéria. Jednu kapsulu denne zapiť tekutinou. Odporúča sa užívať aspoň 2 – 3 mesiace
Skladovanie:
Pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Skladujte mimo dosahu detí.
Upozornenie:
Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy! Uchovávajte mimo dosahu detí!

Zloženie

Zloženie v dennej dávke (1 kapsula) %RHP Diskorea chlpatá extr. 10:1 10 mg * Ostatní složky: Pomocné látky: mikrokryštalická celulóza, rastlinná kapsula (HPMC) *Obsah zložiek vyčíslený na základe receptúry bez chemického rozboru. Výrobok nie je určený ako liek. Dávkovanie Určené pre ženy v období klimaktéria. 1 kapsulu denne zapiť tekutinou. Odporúča sa užívať aspoň 2 – 3 mesiace. Skladovanie Pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Skladujte mimo dosahu detí. Upozornenie Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy! Uchovávajte mimo dosahu detí!

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Pre zdravú menštruáciu, Pri menopauze

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Iba pre ženy
Deti od veku 16 rokov (192 mesiacov)

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90
Hmotnosť 63 g
Obal Nádoba

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C
Kód:  SPTzere059
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588009507192

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01