Obnoviť stránku

Zerex Prostanax

4,8 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
21,90 €

Zerex Prostanax

Ide o voľnopredajné tablety ako prevencia pred problémami s prostatou alebo už ako prírodná liečba problémov s prostatou. Zväčšená prostata sa prejavuje častým nutkaním na malú, problematickým močením, početnými nočnými návštevami toalety, alebo tiež inkontinenciou. Medzi príznakmi zväčšenej prostaty sa môže objaviť aj krv v moči alebo častý zápal močových ciest.

Prostata vás ale nemusí trápiť. Zdravie prostaty nie je iba preludom. Aj vy môžete mať prostatu zdravú až do vysokého veku.

Obsah

Saw palmetto (Serenoa plazivá) priaznivo pôsobí na správnu funkciu prostaty, močového ústrojenstva, na zachovanie plodnosti a súčasne podporuje rast vlasov. Pozitívne ovplyvňuje mužské pohlavné hormóny a prispieva k prevencii zápalov prostaty.

Žihľava dvojdomá pôsobí protizápalovo a pozitívne ovplyvňuje vylučovaciu funkciu obličiek ako aj funkciu močového ústrojenstva. Extrakt z koreňa má močopudný a dezinfekčný účinok na močové cesty, vďaka čomu býva súčasťou urologických čajov.

Zinok je dôležitá zložka na udržanie prostaty v správnej kondícii. Napomáha pri blokovaní mužského pohlavného hormónu na jeho aktívnu formu DHT, čo má vplyv na spomalenie rastu buniek prostaty. Odporúčaná dávka zinku je 10 mg denne.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na erekciu
Pre časť tela Prostata

Forma

Forma Kapsuly
Kód:  SPTzere034
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588007981024

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13