Obnoviť stránku

ZELMER ZVC762SP

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZELMER ZVC762SP

Vysávač Zelmer ZVC762SP Aquawelt Plus je novinkou v segmente multifunkčných vysávačov. O vysoký sací výkon a tichú prevádzku sa stará elektromotor s príkonom 1 600 W, ktorý je možné   ľahko digitálne regulovať. Jeho výhodou je možnosť ako suchého vysávania (so sáčkom SAFBAG s objemom 2,5 l), tak i mokrého vysávania (bezvreckový režim s objemným, 5 litrovým kontajnerom).Môžete s ním dokonca čistiť koberce, čalúnenie, a nezľakne sa ani vysávania vody.Jeho moderné telo uchováva množstvo praktických funkcií. Jednou z nich je prítomnosť dvojitého filtračného systému, ktorý sa skladá z vodného filtra a u mývateľného HEPA H10 vzduchového filtra. Samozrejmosťou je prítomnosť teleskopickej kovovej hubice. Z dôvodu tichého jazdenia po podlahe je vysávač vybavený pogumovanými kolieskami.

Kľúčové vlastnosti

  • Suché i mokré vysávanie
  • Funkcia šampónovanie
  • Dvojitý filtračný systém
  • Pogumované kolieska
  • Široká škála príslušenstva

Funkcia šampónovanie

Dôležitou funkciou dnešných moderných vysávačov je šampónovanie. Vďaka špeciálnej hubici na šampónovanie (súčasťou balenia), v kombinácii s nádobou na detergent s objemom 1,8 l, môžete dokonale vyčistiť širokú škálu povrchov. 

Veľká porcia príslušenstva

K vysávaču Zelmer ZVC762SP Aquawelt Plus dostanete rozmanité príslušenstvo. Mezi nimi nájdete hubicu na zber vody, hubicu na šampónovanie, hubicu na suché vysávanie so separátorom malých predmetov, parketovú hubicu, malý kartáč a štrbinovú hubicu.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Mäkčené kolieska

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Vodný filter, Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 34,8 cm
Výška 35,7 cm
Hĺbka 49,2 cm

Farba

Farba Modrá
Kód:  ZEL1001g
Produktové číslo:  5900215022918
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07