Obnoviť stránku

Zelmer ZHB4571, čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zelmer ZHB4571, čierny

Tyčový mixér Zelmer ZHB4571, čierny ...

Praktický tyčový mixér ZELMER si nájde vďaka svojej skladnosti miesto v každej kuchyni, zároveň vám v mnohom uľahčí prípravu všetkých ovocných aj zeleninových nápojov, kaší, dezertov alebo aj drveného ľadu do obľúbených long drinkov. Mixér je vybavený nádobou so sekáčikom, ktorý si dokonale poradí so všetkými surovinami. Aby mixér neustále výborne fungoval, disponuje štvorkrídlovou čepeľou a motorom so stabilným príkonom 1200 W. Pre extra veľký výkon využijete turbo rýchlosť. Rýchlosť môžete regulovať pomocou 20 dostupných stupňov. Na pohodlnú prácu je k dispozícii ochrana proti vystreknutiu mixovaných pokrmov, vďaka ktorej môžete mixovať aj horúce pokrmy. Zatiaľ čo vás tyčový mixér uchváti svojím vzhľadom, kvalitné materiály prinášajú dlhú životnosť. Výrobca na výrobu tyčového mixéra ZELMER vybral kov.

Hlavné vlastnosti ponorného mixéra Zelmer ZHB4571, čierny

  • Ponorný mixér ZELMER je nástrojom, ktorý si zamilujete
  • Na výber máte 20 voliteľných rýchlostí
  • Na vysoký výkon využijete turbo rýchlosť
  • Materiálom pre nohu tyčového mixéra je kov
  • Tyčový mixér kovový sa môže pochváliť veľkou odolnosťou
  • Výkonný ponorný mixér Zelmer ZHB4571, čierny má príkon 1200 W

Ponorný mixér ZELMER vyniká univerzálnym využitím

V krabici ponorného mixéra Zelmer ZHB4571, čierny je tiež univerzálne použiteľné príslušenstvo. Pomocou sekáčika raz dva zhotovíte vynikajúce bylinkové pesto, nadrvíte orechy aj rôzne semienka na zdravé raňajky a v okamihu nasekáte ovocie do pyré. K sekáčiku patrí aj sekacia nádoba, do ktorej sa vám zmestia všetky potrebné ingrediencie. Sekáčik je taký účinný, že ho nezastaví ani drvenie ľadových kociek. Šľahacia metla vám skvele pomôže pri príprave nadýchaných pokrmov, ako sú krémy, šľahačka či domáca majonéza. Vďaka odmerke nestratíte prehľad o pripravovanom množstve.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4
Vlastnosti Turbo rýchlosť
Materiál nohy Kov

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Šľahacia metla, odmerka

Rýchlosť

Príkon 1 200 W
Počet rýchlostí 20
Kód:  ZELTM261
Produktové číslo:  ZHB4571
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18