Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Žehličky s parným generátorom Tefal

Parné generátory Tefal

Parné generátory Tefal

S parnými generátormi Tefal zvládnete veľké žehlenie bez kompromisov. Parné stanice Tefal sú vybavené objemnými zásobníkmi na vodu, takže si budete môcť užívať dlhotrvajúci parný výkon bez častého dopĺňania vody. O ich dlhú životnosť a stále vysoký výkon sa postará patentovaný odvápňovací systém Calc Collector. Žehliaca plocha Durilium Airglide zase umožní hladké kĺzanie žehličky po bielizni, takže bude žehlenie hračka. Žehlička Tefal s parným generátorom si poradí s každým záhybom. Na tie najnáročnejšie záhyby bude ideálnym pomocníkom parný generátor Tefal Pro Express alebo Tefal Pro X-pert. To vôbec najlepšie riešenie pre vaše žehlenie a naparovanie vám poskytne parný generátor Tefal Pro Express Ultimate. Akonáhle žehličku s parným generátorom Tefal raz vyskúšate, už nikdy nebudete chcieť žehliť ničím iným.

Spresniť parametre
14 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19