Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Žehličky na vlasy

Žehličky na vlasy sú skvelými pomocníkmi. Perfektný účes si môžete vytvoriť aj u seba doma, a to počas krátkej chvíľky. Žehlička vlasy nielen narovná, ale dokáže vytvoriť aj oslnivé vlny. Ako vybrať optimálny prístroj, ktorý neničí vlasy a ponúka pokročilé funkcie? Poradíme vám, ako by taká žehlička na vlasy mala ideálne vyzerať.

Pokračovať
Spresniť parametre
191 položiek

Žehličky na vlasy

Žehlička na vlasy vám šetrne a efektívne pomôže upraviť vlasy k dokonalosti. Narovnajte si ich alebo natočte podľa vašich predstáv tak, aby ste bola s výsledkom vždy spokojná. Pre optimálnu teplotu si môžete zvyčajne zvoliť z niekoľkých stupňov. Hodí sa aj zámok teploty, aby nedošlo k nechcenej náhodnej zmene teploty počas stylingu. 

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18