Obnoviť stránku

Žehličky na vlasy

Žehličky na vlasy sú skvelými pomocníkmi. Perfektný účes si môžete vytvoriť aj u seba doma, a to počas krátkej chvíľky. Žehlička vlasy nielen narovná, ale dokáže vytvoriť aj oslnivé vlny. Ako vybrať optimálny prístroj, ktorý neničí vlasy a ponúka pokročilé funkcie? Poradíme vám, ako by taká žehlička na vlasy mala ideálne vyzerať.

Pokračovať
Spresniť parametre
199 položiek

Žehličky na vlasy

Žehlička na vlasy vám šetrne a efektívne pomôže upraviť vlasy k dokonalosti. Narovnajte si ich alebo natočte podľa vašich predstáv tak, aby ste bola s výsledkom vždy spokojná. Pre optimálnu teplotu si môžete zvyčajne zvoliť z niekoľkých stupňov. Hodí sa aj zámok teploty, aby nedošlo k nechcenej náhodnej zmene teploty počas stylingu. 

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17