Obnoviť stránku

Zaváracie hrnce

Zavárací hrniec je praktickou pomôckou pri domácej konzervácii potravín. Zaujíma vás, ako vybrať hrniec na zaváranie? A akými spôsobmi ho možno v kuchyni využiť? Poradíme vám.

Pokračovať
Spresniť parametre
13 položiek

Zaváracie hrnce

Zaváranie potravín je tepelná úprava, pri ktorej sa potravina vplyvom vysokej teploty zakonzervuje. Zaváranina je chránená pred mikroorganizmami a vydrží konzumovateľná dlhú dobu. Skvelým pomocníkom sa pri zaváraní stáva zavárací hrniec, s ktorým zavárací proces zvládnete ľahko a pohodlne. Doprajte si so zaváracím hrncom kyslé uhorky, marmelády, lekvár, kompóty a ďalšie dobrôtky po celý rok. Uchováte si aj huby, mäso či hotové pokrmy a zavárací hrniec poslúži aj na prípravu teplých nápojov, polievok či gulášov.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03