Obnoviť stránku

Zanussi ZWY61025CI

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Zanussi ZWY61025CI

Práčka, ktorá dokáže vyprať bielizeň v časovo krátkom úseku? Ak hľadáte takú práčku, bude pre vás Zanussi ZWY61025CI ideálnym pomocníkom. Je vybavená programom pre každodenné pranie na 30 minút aj funkciou rýchleho prania, ktorá dokáže skrátiť prací program až o 50 %. Možnosť odloženého štartu vám zase umožní mať bielizeň vypranú presne v tom čase, kedy potrebujete. Technológia vetrania AirFlow zamedzuje nepríjemných pachom v práčke a predlžuje tak jej životnosť. Technológia Fuzzy logic meria množstvo náplne, optimalizuje množstvo vody a šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie. 

Kľúčové vlastnosti práčky Zanussi ZWY61025CI

  • QuickWash pre rýchle vypranie bežne špinavého oblečenia na 30 °C za 30 minút
  • Time Manager dokáže skrátiť prací program až o 50 %
  • Technológia AirFlow zamedzí nepríjemným pachom vnútri práčky Zanussi ZWY61025CI
  • Fuzzy logic optimalizuje spotrebu vody
  • Špeciálne trysky čistia zásobník pracieho prostriedku a udržujú ho v čistote
  • Odložený štart umožní pranie vo vami určenú dobu

Ideálna čistota aj spotreba

Problémy s čistením práčky poznáme všetci. Väčšinou sa nám do čistenia nechce a naša práčka tak stráca na životnosti. Práčka Zanussi ZWY61025CI má nad zásobníkom na prací prostriedok špeciálne trysky, ktoré zásobník dokonale vyčistia.Technológia AirFlow zaisťuje optimálne vetranie vnútri bubna a zamedzuje nepríjemným pachom a plesniam. S práčkou Zanussi ZWY61025CI vám odpadnú niektoré nepríjemné procesy čistenia a predĺži sa jej životnosť. Senzory Fuzzy logic vnútri práčky merajú množstvo náplne a podľa toho upravujú použitie vody. Práčka dokáže ušetriť nielen váš drahocenný čas, ale tiež financie. 

Čas prania sa prispôsobí vašim potrebám

V dnešnej uponáhľanej dobe je každá minúta drahá a občas chceme mať obľúbené oblečenie k dispozícii čisté aj ďalší deň. Práčka Zanussi ZWY61025 dokáže vyprať vašu bežne zašpinenú bielizeň rýchlo a spoľahlivo na 30 °C za 30 minút. Funkcia Time Manager dokáže skrátiť ostatné pracie programy až o 30 %.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 8

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 89 cm

Funkcie

Funkcie práčky Rýchly program, Displej
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  ZANPR008
Produktové číslo:  ZWY61025CI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13