Obnoviť stránku

ZANUSSI ZWQ61225WI

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ZANUSSI ZWQ61225WI

Vysoko úsporná bubnová práčka od osvedčenej talianskej značky Zanussi. Tento model s horným plnením je vďaka menším rozmerom vhodný najmä do menších priestorov, kam by sa klasická práčka s predným plnením nezmestila. Vyniká aj vysokými otáčkami odstreďovania a množstvom užitočných programov, vrátane 30-minútového rychleho prania alebo odloženým štartom. Práčka je veľmi praktická a bubon sa po dokončení prania sám nastaví tak, aby bolo jeho veko hore.

Kľúčové vlastnosti ZWQ61225WI

  • Vysoko úsporná
  • Nízka hlučnosť
  • Pestrá škála programov
  • Automatické nastavenie bubna
  • Kontrola vyváženia bubna
  • Voľba odloženého štartu
  • Práčka s horným plnením a s kompaktnými rozmermi
  • Automatické čistenie dávkovača

Pracie programy a odložený štart

Bubnová práčka Zanussi ZWQ61225WI disponuje množstvom pracích programov. Novinkou je medzi nimi 30° a 30', ktorý zvládne vyprať bielizeň na 30 °C za pol hodiny. Samozrejmosťou sú programy na bavlnu, syntetiku a farebné alebo mix oblečenie. Určite vás poteší aj možnosť odloženého štartu, vďaka ktorému si môžete načasovať koniec prania na vami určenú dobu, a to v rozsahu 3 až 20 hodín. Všetky tieto voľby navyše nastavíte na prehľadnom LCD displeji, ktorým je práčka vybavená.

Práčka s horným plnením je praktická

Práčka s horným plnením Zanussi ZWQ61225WI je kvôli perfektnej stabilite vybavená dvojicou fixných nožičiek a dvojicou nastaviteľných nožičiek. Popri tom, že je prístroj úsporný pri spotrebe energie, je aj šetrný sám k sebe. Za tým účelom sú pri zásobníku na prací prostriedok inštalované vysokotlakové dýzy, ktoré ho po každom praní automaticky vyčistia, aby sa na ňom nezachytili nečistoty. Po dokončení programu sa bubon sám nastaví do takej pozície, aby jeho veko smerovalo vždy hore.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 58 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Zhora
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 8

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 40 cm
Výška 89 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej, LED indikátory
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  ZANPR006
Produktové číslo:  ZWQ61225WI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04