Obnoviť stránku

ZANUSSI ZTE 285

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZANUSSI ZTE 285

AEG ZTE 285 je voľne stojaca sušička, v ktorej môžete sušiť až 7 kg bielizne naraz. Sušička je vybavená systémom Auto Sense, Ktoré zvolený program automaticky zastaví, akonáhle je bielizeň suchá. Senzor sušičky meria vlhkosť tkaniny a určí koniec sušenia vo chvíli keď je zostávajúca vlhkosť v súlade s vlhkosťou požadovanú nastaveným programom. AEG ZTE 285 spadá do kategórie kondenzačných sušičiek, A tak nevyžaduje pripojenie na odvetrávanie. Funguje na princípe uzatvoreného okruhu vzduchu - vlhký vzduch je chladený a para je kondenzovaná na vodu. Tá je zhromažďovaná v kondenzačnej nádobe s kapacitou 4,15 litra. Spätný chod bubna uvoľní šaty a zabraňuje ich zamotaniu a pokrčeniu.
Nespornou výhodou je možnosť odloženého štartu, Takže sa sušička sama zapne presne v ten čas, ktorý vám vyhovuje. Vybrať si môžete z 8 rôznych programov podľa typu bielizne či požadovanej intenzity sušenia. Všetky nastavenia sa zobrazuje na veľkom LCD displeji. Pre jednoduchú údržbu a obsluhu má sušička niekoľko indikátorov - Fáza sušenia, funkcia proti pokrčeniu, schladzovanie, sušenie, koniec, kondenzácia, zanesený filter a plná nádrž. Samozrejmosťou je ľahko sa čistiaci filter pre zachytená textilné vlákna prístupný z prednej strany sušičky, voliteľný zvukový program na konci sušenia a štyri nastaviteľné nožičky. Na sušičke môžete nastaviť aj rýchle sušenie, Špeciálnu funkciu pre chúlostivé prádlo a predĺženou fáze proti krčeniu. AEG ZTE 285 spadá do energetickej triedy B pri spotrebe energie 3,92 kWh a hlučnosti 62 dB.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
voľne stojace
Spôsob sušenia:
kondenzačná
Náplň:
7 kg
Kapacita kondenzačnej nádrže:
4,15 l
Energetická trieda:
B
Príkon:
2350 W
Funkcie:
budík
odložený štart
chúlostivé prádlo
predĺžená fáza proti krčeniu
rýchle sušenie
štart/pauza
Programy pre bavlnu:
ľahké sušenie
veľmi suché
suché do skrine
extra suché
pripravené na žehlenie
Programy pre syntetiku:
suché do skrine
extra suché
pripravené na žehlenie
Indikátory:
fáza sušenia
funkcia proti pokrčeniu
schladzovanie
sušenie
koniec
kondenzácie
zanesený filter
nádrž
Hlučnosť sušenia:
62 dB
Spotreba energie:
3,92 kWh
Rozmery:
85 x 60 x 60
hmotnosť 39,66 kg
Farebné prevedenie:
biela

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Hlučnosť 62 dB

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 39,66 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej
Kód:  FAP3220c7
Produktové číslo:  ZTE285

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17