Obnoviť stránku

Zanussi ZRA 21600 WA

4,8 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Zanussi ZRA 21600 WA

Zanussi ZRA 21600 WA je voľne stojaca monoklimatická chladnička s celkovým objemom 196 litrov. Chladnička disponuje nastaviteľnými nožičkami a LED osvetlením. Na pohodlné otváranie slúži praktické držadlo. V prípade potreby môžete zmeniť stranu otvárania dverí. Vďaka mechanickému ovládaniu si môžete nastaviť teplotu presne podľa momentálnej potreby.

Chladnička ponúka tri police z tvrdeného, netrieštivého skla, priehradku na ovocie a zeleninu aj skladovací box Easy Store na uschovanie malých či chúlostivých prísad. Využívať môžete aj priehradku na vajcia a priehradky vo dverách. S energetickou triedou A+ a veľmi nízkou hlučnosťou 40 dB prestavuje vynikajúcu voľbu vo svojej triede.

Doplňujúce informácie:

Dĺžka kábla:
1,6 m

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Monoklimatická
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Chladenie a mrazenie chladničky Statické chladenie

Vnútorné usporiadanie chladničky

Celkový úžitkový objem chladničky 192 l

Rozmery chladničky

Výška chladničky 105 cm
Kód:  FAC2305e
Produktové číslo:  ZRA21600WA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09