Obnoviť stránku

ZANUSSI ZHT630X

4,5 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZANUSSI ZHT630X


Odsávač pary Zanussi ZHT630X je mimoriadne elegantný doplnok do každej modernej kuchyne. Aj napriek celkom nízkej cene prekvapí svojimi funkciami, medzi ktoré určite patrí aj možnosť recirkulácie vzduchu. Ide o nastavenie odsávača, kedy nie je vzduch odvádzaný mimo miestnosti. Vzduch je zbavovaný mastných pár, prípadne pachu a vracia sa späť do miestnosti. Na odstraňovanie pachu je potrebné inštalovať uhlíkový filter, ktorý však nie je súčasťou balenia.


Známa značka

Tri stupne sily odťahu

Posuvný ovládač umožní regulovať silu odťahu a pri maximálnom nastavení sa hlučnosť pohybuje na hranici 49-59 dB. Praktické je aj silné osvetlenie, ktoré je nad sporákom počas varenia absolútnou nutnosťou.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre digestora

Energetická trieda E

Typ

Typ Podstavný

Funkcie a výbava

Funkcie Recirkulácia

Vývody

Počet 1
Priemer 12 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 12 cm

Výkon

Farba

Farba Čierna

Energetická trieda

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB
Kód:  FAV5501b2
Produktové číslo:  ZHT630X

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07