Obnoviť stránku

Zanussi ZFU 19400 WA

4,8 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zanussi ZFU 19400 WA

Voľne stojaca mraznička Zanussi ZFU 19400 WA v bielom vyhotovení typu skrine s objemom 168 l sa vďaka svojim rozmerom zmestí skoro všade. Otváranie môžete ľubovoľne meniť ľavé za pravé a je tu aj možnosť výškového nastavenia predných nožičiek. Táto mraznička umožňuje uložiť potraviny do 5 priehľadných zásuviek, takže na prvý pohľad máte prehľad o uskladnených potravinách a je vám umožnený rýchly prístup k tým najpotrebnejším. Prvá zásuvka je navyše vybavená vyklápaním.

Požadovanú teplotu si nastavíte jednoduchým manuálnym ovládaním umiestneným v hornej časti mrazničky. Na zachovanie čerstvosti uložených potravín je tu funkcia rýchleho zmrazenia s automatickým návratom do normálu. Ďalšou užitočnou funkciou je vizuálne a akustické stráženie vysokej teploty, ktorú využijete v prípade, keď zabudnete zavrieť dvere mrazničky. Využite veľmi slušnú mraziacu kapacitu až 20 kg/24 hodín. Energetická trieda mrazničky A+ zaisťuje ako nízku spotrebu, tak aj ekologickú nenáročnosť výrobku - spotreba energie je 0,658 kWh za 24 hodín.

Rozmery výrobku:

  • Výška - 125 cm
  • Šírka - 54,5 cm
  • Hĺbka - 64 cm
  • Hmotnosť - 44,75 kg

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť 44,75 kg

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky Rýchle zmrazovanie
Kód:  FAC4203j
Produktové číslo:  ZFU19400WA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18