Obnoviť stránku

ZANUSSI ZFC21400WA

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZANUSSI ZFC21400WA

Zanussi ZFC 21400 WA je pultová mraznička v klasickej bielej farbe, ktorá sa tak aj vďaka štítovému kondenzátoru hodí do každej kuchyne a môžete ju umiestniť kamkoľvek sa vám zapáči. Už tak veľký priestor chladničky je zväčšený o skrytý kondenzátor, objem je preto plných 210 litrov. K vybaveniu mrazničky patrí drôtený kôš.
Energetická trieda výrobku je A+, sami tak skoro zistíte, koľko v porovnaní s vaším starým spotrebičom ušetríte na účtoch za elektrinu. Zanussi do tohto spotrebiča nainštaloval podtlakový uvoľňovací ventil, ktorý bráni vzniku podtlaku vnútri mrazničky a tým je otváranie veka vždy ľahké. A ak by teplota presiahla hranicu určenú na bezproblémovú prevádzku spotrebiča, upozorní vás na to vizuálny varovný signál.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Truhlicová
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť mrazničky 45,57 kg
Kód:  FAC4200c8
Produktové číslo:  ZFC21400WA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09