Obnoviť stránku

Zanussi ZDN 11002 XA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zanussi ZDN 11002 XA

Vstavaná umývačka Zanussi 11002 XA o šírke 45 cm v nerezovom prevedení pojme až 9 sád riadu. Pracuje v energetickej triede A, čo zaistí efektívnejšie využitie energie a zníži vaše účty za elektrinu. Moderný systém Fuzzy logic navyše automaticky detekuje množstvo náplne a upravuje spotrebu vody a energie. Výškovo nastaviteľný horný kôš umožňuje veľmi pohodlné vkladanie riadu rôznej veľkosti. Samozrejmosťou je zariadenie na ochranu proti úniku vody.

Umývačka zvláda 5 umývacích programov a 3 teploty vody . Program pre predbežný oplach předmyje čiastočné náplne špinavého riadu, a udrží tak baktérie a zápach na minimálnej úrovni. Intenzívny program pri teplote 70 ° C dokonale umyje aj tie nejzašpiněnější hrnce a panvice. Inteligentný program pre polovičnú náplň prispôsobí množstvo vody a energie potrebnej na umývací cyklus pre minimalizáciu plytvanie prírodných zdrojov. Ďalej je možné zvoliť ešte rýchly a normálny program pri teplote 65 ° C. Umývačke je možné nastaviť odložený štart a to s oneskorením až 3 h.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Senzor naplnenia
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 58 cm
Kód:  FAM2245c
Produktové číslo:  ZDN11002XA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04