Obnoviť stránku

Zanussi ZCK 540G1 WA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zanussi ZCK 540G1 WA

Máte malú kuchyňu, kde sa vám nezmestí klasický sporák? Potom máme pre vás ideálne riešenie. Sporák Zanussi   ZCK 540G1 WA v bielej farbe a energetickej triede A má totiž šírku len 50 cm a napriek tomu disponuje štyrmi plynovými horákmi. Samozrejmosťou je tiež elektrické zapaľovanie platničiek, aby ste sa už nikdy nemuseli obťažovať so zápalkami. Multifunkčná rúra s vnútorným objemom 58 litrov, ktorá disponuje grilom, spodným a horným ohrevom určite splní všetky vaše očakávania. Samozrejmosťou je teda pečenie, grilovanie či zapekanie. To všetko vo veľmi elegantnom dizajne, ktorý bude určite lahodiť vášmu oku.

Ak ste milovníkom talianskej PIZZY, tak je táto rúra pre vás ako pravá. Disponuje totiž špeciálnou funkciou PIZZA, vďaka ktorej si ju môžete urobiť v rovnakej kvalite, na akú ste zvyknutí z vašu obľúbenej pizzerie.

Parametre a špecifikácie:
Energetická trieda:
A
Funkcie:
4 plynové horáky
Multifunkčná rúra
Programy:
Horné a dolné vyhrievacie teleso
Elektrický gril
Osvetlenie rúry

Rozmer spotrebiča:
50 x 60 x 85,5 cm
Menovitý príkon:
1,8 kW
Elektrické napätie:
230 V
Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Biela

Rozmery

Šírka 50 cm

Energetická trieda

Kód:  ZC5671a
Produktové číslo:  ZCK540G1WA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03