Obnoviť stránku

ZANUSSI ZCE540G1WA

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZANUSSI ZCE540G1WA

Máte malú kuchyňu, kde sa vám nezmestí klasický sporák? Potom máme pre vás ideálne riešenie. Sporák Zanussi ZCE 540G1 WA v bielej farbe a energetickej triede A má totiž šírku iba 50 cm a napriek tomu disponuje štyrmi liatinovými platničkami. Multifunkčná rúra s vnútorným objemom 58 litrov, ktorá disponuje grilom, spodným a horným ohrevom určite splní všetky vaše očakávania. Samozrejmosťou je teda pečenie, grilovanie či zapekanie. To všetko vo veľmi elegantnom dizajne, ktorý bude určite lahodiť vášmu oku.

V rámci dodržania záruky je potrebné, aby inštaláciu sporáka vykonal elektrikár, ktorý tiež zapojí prívodný kábel. Tento kábel nie je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia:
Energetická trieda:
A
Funkcie:
4 liatinové platne
Multifunkčná rúra
Programy:
Horné a dolné vyhrievacie teleso
Elektrický gril
Osvetlenie rúry

Rozmer spotrebiča:
50 x 60 cm
Menovitý príkon:
7,3 kW
Elektrické napätie:
230 V
Farba:
Biela

 
Kód:  ZC5652e
Produktové číslo:  ZCE540G1WA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13