Obnoviť stránku

Zanussi ZAN3400CB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zanussi ZAN3400CB

Bezvreckový vysávač ZANUSSI ZAN3400CB sa stane vašou pravou rukou pre každodenné vysávanie podláh vo vašom byte, dome či kancelárii. Sací výkon má na svedomí príkon pohonnej jednotky 800 W, s čím sa zhoduje aj hodnota energetickej účinnosti A. Filtrovanie vzduchu obstaráva Mikrofilter a Umývateľný filter. Špina a prach sa ukladajú do nádoby, ktorú môžete jednoducho po vysávaní vyniesť do koša a opäť zasunúť do vysávača.

  • Filtrovanie prachu cez Mikrofilter a Umývateľný filter
  • Súčasťou balenia je: parketová hubica, štrbinová hubica, hubica na čalúnenie a kefka
  • Príkon 800 W

Ďalšie doplnky bezvreckového vysávača ZANUSSI ZAN3400CB

Aby bolo upratovanie skutočne efektívne, má ZANUSSI ZAN3400CB aj ďalšie pomocné nástroje. Základným príslušenstvom sa stala tzv. štrbinová trubica, vďaka ktorej sa s vysávačom bez vrecka bez najmenších problémov dostanete nielen do rohov miestností, ale aj ďalších úzkych priestorov. Chlpy mačiek, psov a ďalších domácich maznáčikov z podlahy aj čalúneného nábytku bez problémov vysajete pomocou hubice na čalúnenie a poťahy. Aby vám šlo udržiavanie parkiet a iných tvrdých povrchov pekne od ruky, pridal výrobca do balenia aj hubicu určenú na parkety. Bezvreckový vysávač súčasne s dĺžkou hadice a kábla, tvoriacou akčný rádius 7,5 m, bude úplne stačiť na údržbu podlahových plôch aj v miestnostiach s väčšou veľkosťou.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra Mikrofilter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27,8 cm
Výška 26,8 cm
Hĺbka 36,4 cm
Hmotnosť 5,67 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  ZANBV497
Produktové číslo:  900258309

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14