Obnoviť stránku

Zanussi ZAN3200WR

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zanussi ZAN3200WR

Bezvreckový vysávač Zanussi ZAN3200WR je perfektný na každodenné vysávanie podláh vo vašom byte, dome či kancelárii. Sací výkon ovplyvňuje motor s príkonom 800 W čomu sa rovná aj hodnota energetickej účinnosti A. Bezvreckový vysávač zvoľte podľa druhu upratovaného povrchu – tento typ prístroja sa môže pýšiť veľmi dobrou efektivitou pri vysávaní tvrdých povrchov a dostačujúcou účinnosťou pri upratovaní nečistôt z koberca. O filtrovanie vzduchu sa stará umývateľný filter a mikrofilter. Prach a iné nečistoty sa vysávajú do vyprázdniteľnej nádoby, ktorú budete môcť ľahko po použití vysypať do koša, umyť a opäť zasunúť do vysávača. Nečistoty sa ukladajú do vymeniteľného vrecka, ktoré po naplnení vyhodíte do koša a dáte nové. 

Dôležité vlastnosti vysávača Zanussi ZAN3200WR 

  • Veľmi dobrá efektivita vysávania podláh 
  • Obstojná efektivita pri upratovaní nečistôt z koberca 
  • Vzduch sa čistí cez umývateľný filter a mikrofilter 
  • Dodáva sa : hubica na čalúnenie a štrbinová hubica 
  • Príkon 800 W 

Ďalšie doplnky bezvreckového vysávača Zanussi ZAN3200WR 

Na efektívne upratovanie ponúka Zanussi ZAN3200WR rad ďalších pomôcok a nadstavcov. Základným príslušenstvom je tzv. štrbinová trubica, s ktorou sa s vysávačom bez vrecka bez najmenších problémov dostanete medzi vankúše na sedačke aj do úzkych priestorov medzi nábytkom. Zvieracia srsť a ďalšie nečistoty na gauči, posteli a z iného nábytku bez väčších ťažkostí vysajete využitím hubice na čalúnenie. Bezvreckový vysávač navyše s dĺžkou hadice a kábla, ktorými je vytvorený akčný rádius 7,5 m, úplne postačí na dosah aj v miestnostiach s väčšími rozmermi. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ povrchu

Typ povrchu Koberce, Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová

Filtre

Typ filtra Mikrofilter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27,8 cm
Výška 26,8 cm
Hĺbka 36,4 cm
Hmotnosť 4,5 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  ELEZA308
Produktové číslo:  900258308

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01