Obnoviť stránku

Zalman ZM-S300

4,1 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zalman ZM-S300

Reprosústava Zalman ZM-S300 zaujme lesklým čiernym farebným prevedením, čím je zároveň elegantným doplnkom vašej domácnosti, alebo kancelárie.Nie je to žiadny plast, ale kvalitné drevené MDF dosky, ktoré reproduktorom dodávajú silný a jasný zvuk, ktorý umocňujú vysoko výkonné 3 "basové reproduktory vybavené bass-reflex technológií, spoločne s jemným 1" výškovým reproduktorom.Vďaka tomu dosahujú kvalitnejšieho výkonu ako sústavy 2.1.Celkový výkon 20 W ponúkne dostatok výkonu na prehrávanie zvuku z naprostej väčšiny zariadení ako je počítač, televízor, mobilný telefón, alebo akýkoľvek prehrávač.
Reprosústava disponuje integrovaným ovládačom hlasitosti a basov.K dispozícii je tiež konektor pre jednoduché pripojenie slúchadiel.Napájanie zaisťuje adaptér do elektrickej siete.Proti možnému poškodeniu reproduktorov vibráciami bojujú protišmykové gumové podložky.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
2.0 reproduktory
Napájanie:
220V - 50Hz
Výstup:
3,5 mm výstup na slúchadlá
Vstup:
RCA vstup
redukcia na 3,5 mm jack
Frekvenčný rozsah:
20 Hz - 20 kHz
Celkový výstupný výkon:
20 W RMS
Ovládanie:
integrované ovládanie hlasitosti
integrované ovládanie basov
Farebné prevedenie:
čierne
Rozmery:
115 x 200 x 130 mm
Kód:  CA068o3
Produktové číslo:  ZM-S300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04