Obnoviť stránku

Zalman Z1

4,5 292 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
40,90 €

Zalman Z1

Zalman Z1 typu Midi Tower je počítačová skriňa v čiernom elegantnom dizajne s radom špičkových riešení, ktorú možno umiestniť aj do štýlovo zariadených pracovní. Vďaka dvom ventilátorom, prednému a zadnému, každý s priemerom 120 mm, však skriňu ocení aj každý herný nadšenec. K dispozícii je vnútri dostatok priestoru na inštaláciu výkonných komponentov. Na celom prednom paneli konštrukcie, ktorá je tvorená z kombinácie ocele a plastu, je umiestnená vetracia mriežka pre účinné prúdenie vzduchu ktorý zabezpečuje chladenie komponentov počítača.
Vnútorná časť pojme grafickú alebo inú rozširujúcu kartu s dĺžkou až 36 centimetrov. V spodnej časti priamo pod zdrojom je na vetracej mriežke umiestnený prachový filter proti prenikaniu prachu dovnútra systému a samotného zdroja. Skriňa má veľmi jednoduchú konštrukciu pre jednoduchú montáž a demontáž stien a diskov bez nutnosti použitia ďalšieho náradia. Pre ľahké a prehľadné vytesňovanie káblov sú pripravené špeciálne priechody v základnej doske. Gumové pätky v dolnej časti skrine dobre tlmia hluk aj vibrácie, čím je zaručená tichá prevádzka pre nerušené hranie.
Na prednej strane sa nachádzajú dve pozície pre optickú mechaniku 5,25", štyri 3,5" interné pozície pre pevné disky a jednu internú pozíciu 2,5" pre SSD disk. Je možné nainštalovať až 7 jednoslotových kariet. V prednej časti sú umiestnené dva klasické USB 2.0 konektory doplnené o audio, a tiež jeden nový USB 3.0 konektor, poskytujúci až 10× rýchlejší dátový prenos ako jeho predchádzajúca verzia. Potešia tiež otvory na inštaláciu vodného chladenia. Praktickú plochu predstavuje v hornej časti skrine priestor na odkladanie mobilného telefónu alebo externého disku.

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower
Umiestnenie Voľne stojací

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX)
Počet interných 2,5" slotov
Max. dĺžka grafickej karty 360 mm
Ďalšie vybavenie Prachové filtre

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Nepriehľadná
Materiál bočnice Oceľová
Dvere Bez dverí
Ďalšie vybavenie Perforované čelo

Zdroj

Zdroj Bez zdroja
Podporovaný formát zdroja ATX

Chladenie

Veľkosť predného ventilátora 1x120mm
Veľkosť zadného ventilátora 1x120mm
Počet pozícií pre ventilátory
Počet osadených ventilátorov 2x120mm

Podsvietenie

Farba podsvietenia Bez podsvietenia

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 199 mm (19,9 cm)
Výška 432 mm (43,2 cm)
Hĺbka 457 mm (45,7 cm)
Kód:  CA069c1c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Z1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03