Obnoviť stránku

Zalman R1

4,6 48 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zalman R1

Skriňa určená pre všetkých počítačových nadšencov, ktorým poskytne dosť priestoru a chladenia pre vysoký výkon. Za prednými dvierkami so zvukovo izolujúcim materiálom je skrytá dierovaná časť šasi pre dostatočný prísun studeného vzduchu. Nechýba filter, ktorý zabráňuje nasávaniu prachu. Skriňa uchytí až päť ventilátorov alebo sa dajú dva vymeniť za radiátor vodného chladenia. Dodávané sú tri ventilátory zaisťujúce, že chladný vzduch je nasávaný v prednej časti a vyfukovaný v zadnej hornej časti. Navyše je možné z hornej časti odobrať panel pre ešte väčšie prúdenie vzduchu. Vďaka tomu je efektívne znížená teplota vnútra skrine a nemusíte sa teda báť osadiť aj výkonnú grafickú kartu, či procesor.
Montáž SSD disku môžete vykonať na špeciálne miesto na bočnej stene. Ďalej sú pripravené dve 5,25" pozície a štyri 3,5" pozície pre pevné disky. Pozícia pre zdroj je umiestnená v spodnej časti skrine a zmestí sa do nej zdroj PSU s výškou až 200 mm. Priaznivcov hier určite poteší skutočnosť, že do vnútra skrine pasuje aj grafická karta s dĺžkou až 360 mm! Skriňa má priehľadnú bočnicu, regulátor otáčok s 2 stupňami (+ úplné vypnutie), disponuje I/O portami na slúchadlá, mikrofón, dvoma konektormi pre USB 2.0 a jeden pre moderné USB 3.0. Skvele tak zapadne do prostredia ďalšej elektroniky napríklad vo vašej obývacej izbe.

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX)
Počet interných 2,5" slotov
Ďalšie vybavenie Zvuková izolácia, Prachové filtre, Podpora SSD (2,5")

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Priehľadná
Ďalšie vybavenie Perforované čelo, Predné dvierka, Regulácia ventilátorov, Podpora vodného chladenia

Zdroj

Zdroj Bez zdroja

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 192 mm (19,2 cm)
Výška 465 mm (46,5 cm)
Hĺbka 450 mm (45 cm)
Hmotnosť 4,9 kg
Kód:  CA069f2
Produktové číslo:  R1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06