Obnoviť stránku

Zalman M1

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zalman M1

Počítačová skriňa Zalman M1 mini ITX je určená pre všetkých počítačových nadšencov, ktorým ponúkne vysoký výkon aj dobré chladenie. Aj keď je skriňa malých rozmerov, dokáže pojať mnoho z najmodernejšieho počítačového vybavenia a komponentov. Pojme základnú dosku mini ITX , napájací zdroj štandard ATX/ATX 12V a umožňuje používateľom nainštalovať až 4 3,5 "pevné disky , 2 pevné disky s rozmerom 2,5" alebo tiež jeden 5,25" v externej pozícii. Na skriňu môžete umiestniť až 6 ventilátorov, z ktorých 2 už sú v Zalman M1 zahrnuté.

Skriňa má priehľadnú bočnicu, regulátor otáčok, disponuje I/O portami na slúchadlá, mikrofón, dva konektory pre moderné USB 3.0 a je v čiernej farbe. Skvele tak zapadne do prostredia ďalšej elektroniky napríklad vo vašej obývacej izbe.

Kód:  CA069d8b
Produktové číslo:  M1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18