Obnoviť stránku

Zalman A1

4,5 21 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Zalman A1

Počítačová skriňa okrem elegantného čierneho prevedenia ponúka kompaktné rozmery, napriek tomu dokáže pojať veľmi výkonné komponenty. Je určená na inštaláciu základných dosiek typu Micro ATX a Mini ITX. Myslené bolo aj na perfektné prúdenie vzduchu a kvalitné chladenie všetkých komponentov. Preto je vybavená dvoma pozíciami pre ventilátory. Na zadnej strane je pozícia pre 80 mm ventilátor (súčasťou balenia) a na prednej strane pre 120 mm ventilátor.
Zdroj budete umiestňovať do vrchnej časti skrine a samozrejmosťou je prepracovaný systém vedenia kabeláže, čo tiež prispieva k lepšiemu toku vzduchu vo vnútornej časti. Nechýba ani dnes už štandardná podpora diskov SSD. Hoci disponuje malými rozmermi, umiestníte do nej grafickú kartu s maximálnou dĺžkou 350 mm, na svoje si teda prídu aj náruživí hráči. Prípadná výmena chladiča procesora bude tiež jednoduchá a to vďaka inštalačnému otvoru v konštrukcii, nie je tak nutné demontovať celú zostavu.
Vrchná strana je venovaná tlačidlám Power/Reset a svetelnej indikácii činnosti disku. Prítomná je aj dvojica USB konektorov, z ktorých jeden je špecifikácie 3.0, teda najrýchlejší možný variant umožňujúci pripojenie prenosných periférií a analógové konektory na pripojenie slúchadiel alebo mikrofónu.
Hlavné prednosti:

  • Malé rozmery
  • Podpora 350 mm grafických kariet
  • Moderný dizajn
  • Možnosť inštalácie SSD
  • Pozície pre 2 ventilátory
  • 4 rozširujúce sloty
  • USB 3.0

Kód:  CA069i
Produktové číslo:  ZM-A1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16